Genele frumoase, lungi, ondulate sunt un punct culminant în orice aspect feminin, dar nu orice femeie se poate lăuda cu gene lungi naturale. Ca urmare a extensiilor volumetrice din salonul de extensii gene București, vei avea nu numai gene frumoase și groase, dar vei avea și posibilitatea de a alege și îmbunătăți în mod independent toți parametrii necesari: lungimea genelor, îndoirea lor și, desigur, culoarea. Procedura de extindere a genelor va putea corecta forma ochilor, oferindu-le profunzime și expresivitate.

Maeștrii experimentați ai salonului de înfrumusețare Beauty Station din București îți oferă cu mare plăcere procedura de extensie a genelor în mai multe moduri disponibile, în funcție de dorințele tale. Pentru iubitoarele aspectului natural, experta în extensii gene oferă un volum 1D, adică o geană artificială care este lipită de fiecare cil. 2D  este opțiunea clasică. Esența procedurii este atașarea a 2 cili artificiali la un singur cil nativ. Rezultatul pare natural, dar mult mai expresiv.

Un volum și jumătate

În unele saloane de înfrumusețare poți găsi astfel de variante de nume de extensii de gene 1.5D, precum clasic îngroșat sau un volum și jumătate. În ciuda diferenței de nume, esența procedurii rămâne aceeași – experta construiește o jumătate din cil folosind metoda clasică, adică atașarea unei gene artificiale la 1 genă nativă, iar a doua jumătate a genelor este îngroșată folosind extensii de gene 2D. De obicei, îngroșarea genelor se face la marginea exterioară a ochiului. Această metodă de extensie este potrivită pentru cele care nu sunt mulțumite de forma ochilor apropiați.

De interes:  Burghie pentru masinile de gaurit

Extensii gene pentru evenimente

Dacă ai un eveniment important sau îți dorești gene luxuriante, atunci ți se pot potrivi extensiile 3D. Această metodă de extensie a genelor repetă aproape complet opțiunea 2D, cu excepția faptului că la gene se atașează trei gene artificiale la o geană nativă. Tehnologia pentru efectuarea extensiilor de gene 2D și 3D este complet identică. Singura diferență este rezultatul după acumulare. Astfel de gene vor deveni un decor indispensabil pentru o ședință foto sau pentru o primire foarte sofisticată și importantă a oaspeților, unde, în combinație cu machiajul de seară, genele cu efect 3D vor asigura un succes amețitor.

Ce este corecția genelor extinse și cât de des trebuie făcută?

Corectarea genelor extinse este o procedură, a cărei esență este să umple un rând de gene subțiat, să creeze un design nou sau să completeze unul vechi cu gene artificiale. Există două tipuri principale de corectare a extensiei genelor – tehnica genelor și tehnica fasciculului. Genele extinse necesită o corecție după 2 – 3 săptămâni, după care le poți menține încă 2-3 săptămâni, folosind cele mai bune extensii gene București. Salonul acordă o atenție specială asigurării faptului că întotdeauna există toate dimensiunile și toate tipurile de materiale, cum ar fi mătase, nurcă, zibelină.

De interes:  10 motive bune pentru a alege o lustra led

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.