Cum te poate ajuta banca în dezvoltarea unui start-up

Afacerile la început de drum pot solicita pe lângă implicare, tenacitate, ambiție și fonduri considerabile. Previziunile și planurile realizate înainte de demararea business-ului pot fi depășite de realitate, iar nevoia de ajutor financiar pentru dezvoltare poate fi copleșitoare. Banca te poate ajuta, există soluții și oferte concepute pentru eficientizarea întregii activități, iar pentru aceasta trebuie să identifici oferta potrivită nevoilor start-up-ului tău.

Nicio afacere nu este suficient de mare și de puternică încât să nu aibă nevoie de ajutor. Indiferent de domeniu, pentru activitățile curente sau pentru investiții poți avea nevoie de sprijin financiar suplimentar. Îți explicăm în cadrul acestui material cum te poate ajuta banca în dezvoltarea unui start-up și cum poți profita de ofertele disponibile pentru succesul business-ului.

Pachete de cont curent

Direcția potrivită de acțiune poate fi păstrată dacă ai alături un partener puternic. Încă din prima zi ai nevoie de suport, iar acesta poate veni sub forme variate, din zone diferite. Pachetele de cont curent pentru IMM-uri reprezintă un ajutor considerabil pentru afacerile aflate la început de drum. Știm că nu toate afacerile sunt la fel, iar nevoile sunt variate.

De interes:  Secretul rețetelor de succes: Cuțitul Bucătarului Profesionist. De ce să-l alegi?

Poți beneficia de un pachet start-up, o ofertă concepută pentru persoanele juridice care raportează bilanț și înregistrează o cifră de afaceri anuală de până în 2.500.000 de euro echivalentul în lei, pentru un business înființat de mai puțin de 24 de luni. Oferta vine la pachet cu avantaje incluse precum zero costuri de administrare lunară timp de 12 luni la orice pachet de cont curent ales și, gratuit, cu un program de gestiune și facturare de la Easy Bill. Cele 2 pachete puse la dispoziție pentru tine de bancă au produse, servicii și operațiuni incluse prin care ești ajutat să gestionezi mai bine planurile și activitățile curente.

Avantaje și oportunități

Un pachet destinat unui start-up care nu are mai mult de 2 ani de la înființare îți poate aduce numeroase beneficii pe care le poți exploata astfel încât să profiți de toate oportunitățile oferite de bancă. Serviciul de internet banking este un mare ajutor pentru tine, alături de deschiderea unui cont curent în lei care să îți ofere avantaj în ceea ce privește încasările și plățile online intra-bancare nelimitate în lei. Alături de această opțiune mai ai la dispoziție și varianta încasării inter și intra-bancare nelimitate în lei prin instrumente de debit. Depunerile de numerar sunt încurajate, iar cardul de debit îți poate oferi suport în situațiile cu care te poți confrunta.

De interes:  3 beneficii ale aromaterapiei

Inovație tehnologică vs. tradițional

Un business este o afacere în permanentă transformare, flexibilitatea și mobilitatea fac parte din conceptele de astăzi. Viitorul este incert, dar cu instrumentele specifice, având alături o bancă puternică, ce îți oferă pachete de cont curent menite să te ajute să faci față provocărilor zilnice, rezultatele pot fi pe măsura așteptărilor.

Cum timpul este esențial pentru toți, poți opta pentru a lua legătura cu banca în varianta online. Nu mai trebuie să faci un drum la ghișeu, poți solicita un credit pentru start-up și online, aplicând direct pe site-ul băncii. Completarea formularului va reprezenta primul pas. Vei fi contactat de un reprezentant al băncii și vei primi toate informațiile necesare și date despre etapele care trebuie realizate în continuare.

Situațiile incerte și întrebările fără răspuns pot fi clarificate în orice agenție bancară. Așadar, poți identifica cea mai apropiată unitate de tine și ai ocazia să programezi o întâlnire pentru a primi toate informațiile și a lua decizia potrivită pentru tine și afacerea ta. Compararea variantelor de pachete de cont curent oferite de bancă, ținând cont de nevoile business-ului tău și de probleme întâmpinate, te va ajuta să descoperi care variantă este mai bună și îți oferă mai multe oportunități de eficientizare a întregii activități.

De interes:  7 Motive sa iti detoxifici organismul

Când ești la început de drum, dezvoltarea afacerii necesită ajutor din partea unei bănci. Identificarea partenerului potrivit este esențială, iar solicitarea sprijinului adecvat nevoilor pentru dezvoltarea start-up-ului conduce la rezultate de succes. Un parteneriat puternic, bazat pe consiliere și suport de specialitate determină eficiență, iar siguranța și protecția financiară oferă premisele unei colaborări pe termen lung, benefică pentru ambele părți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.