Cadouri corporate

Cadouri corporate – ghid util de alegere

Alegerea unui cadou pentru un partener de afaceri sau pentru angajati este o caracteristica destul de comuna a zilelor noastre, iar prin acest gest se arata de cele mai multe ori pretuirea si respectul fata de aportul adus in relatia de business. Alegerea unor cadouri corporate ar trebui sa aiba in vedere cateva aspecte foarte importante, iar pentru aceasta am creat un mic ghid util care sa te ajute sa alegi cele mai potrivite daruri.

Cadouri corporate

  1. Alege cadouri de calitate

Calitatea unor cadouri business arata de multe ori nivelul de respect si de implicare in alegerea darului. Pentru a nu cadea in capcana comunului, noi iti propunem sa alegi cadouri handmade, precum un logo, o stema sau un steag, toate realizate din piese de ceasuri si reinterpretate prin ochii artizanului, dar cu respectarea elementelor distinctive ale companiei.

  1. Alege unicitatea, nu banalul

Să fii banal in prezent nu este o optiune, mai ales cata vreme exista posibilitati atat de creative de a daruri, si daruri atat de speciale. Din aceasta categorie poti alege gama de tablouri creative marca Artizan Urban, care pun intr-o lumina noua conceptul unicitatii si al esteticii. Cu siguranta darurile tale nu vor trece neobservate ci vor fi puse la loc de cinste, pentru a fi vizibile tuturor. Fundalurile creative si elementele speciale de decor, materialele  neasteptate, toate aceste lucruri vor scoate in evidenta frumusetea tablourilor moderne pe care vrei sa le oferi partenerilor sau angajatilor tai.

  1. Personalizarea e cheia celor mai inedite cadouri
De interes:  TOP 3 flanșe ce corespund standardelor europene și domeniul lor de aplicare

Daca vrei sa surprinzi si sa impresionezi pe oricine cu ideile tale de cadouri ar trebui sa pui accent pe personalizare. Cu siguranta există lucruri pe care le cunosti despre persoanele carora vrei sa le oferi cadouri corporate. Poate le place o anumita carte, sau un personaj din film, sau poate le plac dragonii sau unicornii. Ei bine aceste elemente distinctive sunt cele care conteaza cel mai mult atunci cand vine vorba despre cadouri personalizate, pentru ca poti merge direct la tinta cu tablouri creative, unice si elegante.

  1. Alege cadouri evergreen

Cadourile care au aceeasi valoare si care pastreaza aceeasi esenta in timp sunt cele mai potrivite pentru a fi oferite partenerilor de afaceri, colegilor sau angajatilor. In definitiv iti doresti ca darul tau sa ramana memorabil, nu sa fie uitat. Alege asadar cadouri premium care sa aduca un plus din punct de vedere al unicitatii si utilitatii. Tablourile, ramele sau chiar bijuteriile unice sunt cadouri care nu isi pierd valoarea si a caror mesaj ramane intotdeauna o constanta in timp.

De interes:  Cum să alegeți hainele de lucru în mod corect?

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.