Geamurile termopane – 5 motive pentru care ar trebui să le instalați acum

Probabil vă întrebați dacă instalarea ferestrelor noi și a geamurilor termopane merită, din cauza costului inițial. La fel ca în cazul tuturor îmbunătățirilor majore ale unui domiciliu, costul poate deseori să-i demoralizeze pe oameni și să-i facă să se întrebe dacă este absolut necesară o astfel de schimbare. Iată cinci motive pentru care ar trebui să aveți instalate geamuri termopane:

1) Geamurile termopane vă vor ajuta să reduceți facturile de energie

Geamurile cu termopane vor contribui la reducerea facturilor de energie. Geamurile termopane sunt formate din două geamuri de sticlă izolate de un strat de aer între ele. Acest lucru face ca locuința dumneavoastră să fie mai bine protejată de elemente exterioare.

In continuare, site-ul GeamuriTermopane247.net vă prezintă câteva dintre modurile prin care geamurile duble vă reduc facturile la energie:

  • Ferestrele cu geam termopan rețin aerul fierbinte în casa dumneavoastră
  • Geamurile termopane vă protejează casa de aerul rece de afară
  • Întrucât durata medie de viață a ferestrelor cu geam termopan este de 20 de ani, puteți economisi sume substantiale.
De interes:  Tendințe noi în amenajarea interioară pe care le poți integra ușor în spațiul tău de locuit

2) Termopanele vă vor proteja geamurile de aburire

De-a lungul timpului, sigiliile de pe vechile geamuri termopan pot ceda. Asta înseamnă că gazul care ajută la minimizarea transferului de căldură prin unitate scapă in exterior.

Dacă cele de mai sus se întâmplă, atunci ferestrele se aburesc, ceea ce, la rândul său, vă poate distruge vederea. Chiar și acest motiv, de unul singur, face înlocuirea geamurilor vechi să merite. Să puteți vedea foarte clar de la fereastra dumneavoastră (sau să puteți vedea afară!) este neprețuit.

Există varianta prin care să „resigilați” geamurile, alegând asta în loc de cumpărarea termopanelor. Cu toate acestea, este un proces scump. Amintiți-vă: aceasta este o soluție pe termen scurt. Condensarea geamului termopan poate părea că se pierde, dar dați-i o lună sau două și își va reveni.

3) Geamurile duble vor moderniza aspectul casei dumneavoastră

Cu toții am auzit clișeul: frumusețea este în ochiul privitorului. Unii oameni își adoră ferestrele din PVC. Totuși, în ultimii ani, ramele din lemn și altele de acest gen au fost înlăturate. O mare parte din oameni înlocuiesc geamurile duble din PVC vechi cu rame din aluminiu și lemn. În acest moment, geamurile termopane cu rame din lemn se descurcă bine cu potențialii cumpărători. Deși nu putem promite că vă va crește valoarea casei, aceasta vă poate ajuta să o vindeți mai repede.

De interes:  Victor Ponta şi Nicolae Bănicioiu

4) Geamurile termopane pot înlocui cadrele putrezite

Dacă putrezesc, acesta este motivul cel mai important pentru a înlocui geamul termopan. Putregaiul lemnului nu numai că arată rău, dar provoacă și curenți de aer. În plus, vă pot face ferestrele periculoase.

5) Geamurile termopane vor reduce poluarea fonică

Zgomotul exterior poate deveni stresant. Nimic nu întrerupe somnul mai tare decât sunetul de pe stradă. Deoarece geamurile termopane au două straturi de sticlă, ajută la blocarea zgomotului extern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.