Modelele de balustrade inox, în ciuda simplității lor relative și a costului redus, arată impresionant și nobil. Scopul principal al balustradelor metalice este de a asigura siguranța persoanelor care se deplasează de-a lungul scărilor în orice direcție. Modele similare pot fi găsite atât în case private, cât și în clădiri de birouri. Balustradele din oțel inoxidabil sunt o parte integrantă a zonelor de intrare și servesc drept decor suplimentar al fațadei. Cu toate acestea, cele mai mari cerințe sunt în ceea ce privește rezistența și durabilitatea.

Balustradele din oțel inoxidabil, al căror preț este suma lungimii scării, a complexității profilului și a altor caracteristici de proiectare, nu sunt un element independent, ci doar o parte a scării. Cu toate acestea, impresia făcută de structură în ansamblu, depinde de aspectul ei. Balustradele selectate incorect pot distruge întreaga armonie a interiorului. Balustradele scărilor, balustradele balconului sau barierele interfeței sunt de obicei încadrate de un tub neted, ușor de prins. În acele locuri în care înălțimea scărilor este limitată de un perete, la o anumită distanță de acesta, sunt montate balustrade, fiind mai ușor pentru o persoană să coboare sau să urce. În această versiune, balustradele pot fi considerate ca un element independent.

De interes:  Horoscopul primaverii 2019

Pentru orice balustradă, există cerințe de bază care trebuie îndeplinite în timpul instalării: balustradele în sine și accesoriile pentru balustradele din oțel inoxidabil trebuie să fie puternice și fixate în siguranță, deoarece sunt adesea supuse la sarcini grele; diametrul balustradei trebuie să corespundă circumferinței mâinii unui adult; suprafața trebuie să fie perfect netedă, astfel încât mâna să alunece peste ea nestingherită, iar balustradele din oțel inoxidabil îndeplinesc perfect aceste cerințe.

Balustrade inox – popularitate

Motivele pentru popularitatea balustradelor din oțel inoxidabil constau în calitatea ideală a suprafeței și capacitatea aliajului de a accepta orice configurație. Combinația de balustrade din oțel inoxidabil și sticlă poate fi văzută adesea în locuri cu trafic intens de persoane: facilități sportive, centre de cumpărături, cinematografe, săli de expoziție, piscine. Dezvoltarea tehnologiilor și utilizarea componentelor unificate, au redus semnificativ costul final al structurilor și le-au făcut și mai accesibile pentru consumatorul de masă. Când vorbim despre piese de design și arhitectură din oțel inoxidabil, ne referim de obicei la produse cu o suprafață lustruită. O balustradă din oțel inoxidabil de calitate este reflectantă ca o oglindă. Prin urmare, sunt inacceptabile chiar și zgârieturi și lovituri minime.

De interes:  Ramna are un viceprimar ecologist!

Datorită reflectivității sale, balustradele din oțel inoxidabil nu par grele și aspre, chiar dacă designerul o depășește și face structura voluminoasă. Dacă caracteristicile interioare nu permit o strălucire clară, se utilizează metoda de finisare mată sau satinată. Suprafața suferă o prelucrare suplimentară cu echipamente de sablare, și drept urmare se formează puncte microscopice pe ea. Atunci când se comandă balustrade pentru un proiect individual, clientul poate dori ca balustradele să fie cu un model zimțat. Balustradele periate sunt mult mai plăcute la atingere decât cele complet netede. Acest lucru se datorează faptului că aderența la piele a palmelor scade și suprafața pare mai puțin rece. Pentru balustrade, această calitate este importantă, iar adâncimea de lucru este calculată astfel încât, să nu se creeze caneluri în care să rămână neapărat praful.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.