„Eu sunt foarte nemulțumit de modul în care se fac intervențiile!”

Compania de termoficare Colterm este poate cea mai problematică dintre toate societățile din subordinea Primăriei Timișoara. Societatea are datorii imense și a fost chiar în pericol de a nu mai fi alimentată cu gaz din cauza sumelor uriașe adunate. Timișorenii sunt și ei adesea nemulțumiți de apa caldă care e mai degrabă călduță sau de livrarea agentului termic. Iată că și primarul Robu are reproșuri!

Edilul nu are însă nemulțumiri legate strict de serviciile cu care se ocupă Colterm, ci de faptul că după ce societatea face reparații la rețea, străzile rămân într-o stare proastă o perioadă lungă de timp. „Eu sunt foarte nemulțumit de modul în care se fac intervențiile la toate disfuncționalitățile de către Colterm și de modul în care se lasă lucrurile în urma intervențiilor. Colterm are contracte cu nu știu ce firme să refacă locurile unde au avut loc intervenții. Or aceste firme își bat joc, îmi sesizează cetățenii că săptămâni în șir nu intervine nimeni. I-am cerut domnului director Șerpe să caute formule să rezilieze contractele”, a precizat Robu.

De interes:  Cum să te adaptezi schimbărilor de-a lungul unei relații

Primarul vrea că cei de la Colterm fie să facă contracte cu firme mai serioase, fie doar să închirieze utilaje și să refacă ce sparg cu propriii angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.