Ripensia a terminat la scorul de 1-1 meciul jucat în deplasare, pe terenul lui U Cluj. Trupa lui Falub nu era de neînvins, după ce a arătat că are multe carențe de joc. De altfel, bănățenii au deschis scorul prin Albert Voinea și au condus până spre finalul meciului, dar nu au avut inițiativa în repriza secundă, iar până la urmă, presiunea gazdelor s-a concretizat cu reușita lui Francisc Dican.

„U” a dominat începutul de meci, dar fără să aibă ocazii prea mari. Timișorenii puteau marca și mai devreme, în minutul 13, când Taub l-a încurcat pe portarul Dur-Bozoancă, iar Hecsko a fost aproape să deschidă scorul, dar fundașul Crăciun l-a blocat la timp. Au urmat în contul gazdelor un șut trimis în plasa laterală de Gavra și o bară a lui Miranda, dar cam atât pentru prima repriză. Cum ardelenii nu presau, în minutul 26 Ripensia a deschis scorul. Voinea a fost lansat de Călin Toma, a trecut de Kay și a lobat peste Dur-Bozoancă, apoi a marcat. Înainte de pauză, oaspeții au mai avut o ocazie, însă un apărător a respins șutul lui Monea, după un contraatac.

De interes:  Poliția de Frontieră s-a dat în spectacol la Moldova Nouă! Topalko, vedeta serii de astăzi!

Cu 0-1 la pauză, roș-galbenii s-au retras în repriza secundă și până la urmă, asta i-a costat. Mai întâi, ardelenii nu au prins spațiul porții după reluările cu capul ale lui Florescu și Crăciun, iar apoi, la șutul de la distanță al aceluiași Crăciun. O șansă mare pentru ardeleni a venit în minutul 65, la o fază începută de la Gavra și Goga. Mingea a ajuns la Dican, al cărui șut s-a dus pe lângă buturi. Până la urmă, în minutul 82 Dican a marcat cu capul, după o centrarea a lui Florescu. În minutul 90, Clujul putea da lovitura, dar Dobre a intervenit în fața lui Goga. De menționat că arbitrul Omuț s-a făcut că nu vede faze de eliminare pentru ardeleni.

U Cluj: Dur-Bozoancă – R. Takacs, Jay, Art. Crăciun, Berci – Rafa Miranda (Goga 53′), Dican (Burghele 88′), G. Florescu, Taub (Pîrvulescu 71’) – Al. Pop, Gavra

Ripensia Timișoara: Şt. Dobre – Ad. Popa, Hecsko, Apro, C. Toma – Burdeţ (Stoi 69’), T. Călin – C. Lungu (Fotescu 82′), Tudorache (Staicu 90′), Monea – Alb. Voinea

De interes:  Ce sunt cărucioarele 2 în 1 pentru copii? 5 caracteristici

Etapa viitoare, Ripensia va juca acasă cu singura echipă neînvinsă din Liga 2, CS Mioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.