Pe scurt, o marchiză retractabilă este un sistem de umbrire fabricat din cadre rezistente de metal pe care sunt fixate prelate din materiale textile de diferite culori și țesături, foarte rezistente la acțiunea luminii solare, dar și la expunerea îndelungată la umiditate. Marchizele se folosesc aproape pretutindeni în lume, iar primii oameni care au profitat de aceste sisteme de umbrire sunt cei din Egiptul, Roma și Grecia Antică. Din punct de vedere estetic, marchizele aduc un plus de culoare clădirilor pe care sunt fixate, dar în același timp protejează cu succes și împotriva razelor de soare fiind astfel niște sisteme de acoperire extrem de utile în timpul anotimpului cald.

Așa cum probabil te așteptai deja, primele marchize folosite vreodată erau niște marchize fixe. Dar în ziua de azi există și astfel de sisteme de umbrire cu mecanisme inteligente, ce pot fi acționate manual sau automat, care asigură închiderea și deschiderea marchizei într-un mod practic și rapid. Astfel, o marchiză retractabilă fabricată după ultima tehnologie în domeniu, este cu mult superioară marchizelor utilizate odinioară de strămoșii noștri.

De interes:  De ce să alegi un stil de viață vegan

Care sunt motivele pentru care ai putea avea nevoie de o marchiză retractabilă?

Principalul motiv pentru care majoritatea cumpărătorilor de marchize Eurotenda investesc în astfel de produse este umbrirea unui spațiu exterior. Fie că este vorba de intrarea într-o locuință, vitrina unui magazin sau o terasă în aer liber, o marchiză retractabilă poate ține razele soarelui la distanță, proteja împotriva dăunătoarelor radiații UV și nu în ultimul rând contribui la crearea unei temperaturi optime în spațiul respectiv.

Există pe de altă parte și persoane care își doresc o marchiză retractabilă nu doar pentru avantajele sale practice, ci și pentru a aduce un plus de personalitate clădirii pe care este montată. De exemplu, în cazul unei cofetării să spunem, o marchiză retractabilă în culori vii poate face ca magazinul respectiv să arate mai atrăgător și să atragă astfel mai mulți clienți.

Unde poți instala o marchiză retractabilă Eurotenda?

Pentru că este vorba de un produs realizat pe comandă, poți instala o marchiză retractabilă absolut oriunde îți dorești, ghidat de unul din motivele descrise mai sus, sau din orice alt motiv. Iar pentru a-ți da seama de adevăratul potențial al unei astfel de marchize, în continuare ți-am pregătit o listă cu tipurile de construcții unde o poți folosi.

  • Intrarea în casă
De interes:  Cinematograful „Timiș”, mai aproape cu un pas de reabilitare! A fost desemnată firma de proiectare!

Mai ales dacă ești genul de gazdă care își petrece mereu musafirii până la ușă și apoi mai petrece cu ei și în fața intrării câteva minute bune până să își ia rămas bun, atunci și tu, dar și musafirii tăi ați putea profita din plin de o marchiză retractabilă.

  • O terasă

O terasă în aer liber, dar cu un acoperiș deasupra capului, este întotdeauna mai confortabilă decât una complet descoperită. În plus, o astfel de construcție arată și mai bine din punct de vedere vizual. Din fericire, marchizele Eurotenda se pot instala chiar și deasupra teraselor și montate de specialiștii echipei noastre pot maximiza funcționalitatea unei terase, dar în același timp pot să o facă să arate și mai bine.

  • Un foișor

Pentru că tot au fost la modă anul trecut nunțile în aer liber și credem că trendul va fi pe val și anul acesta, era necesar să propunem folosirea unei marchize și pentru acoperirea unui foișor. O marchiză performantă, fabricată din materialul potrivit, poate transforma un foisor în cea mai frumoasă scenă de dans sau loc de servit masa pentru o nuntă în aer liber sau orice alt tip de eveniment desfășurat în exterior.

  • O vitrină de magazin
De interes:  Accident grav pe DJ 680! Un bărbat a intrat in plină curbă intru-un alt autoturism aflat pe sensul opus de mers !

Pe lângă multe alte avantaje, o marchiză poate schimba radical și imaginea vitrinei unui magazin. Fie că este vorba de un magazin de haine sau unul alimentar, datorită funcției sale de umbrire, o marchiză invită potențialii clienți să admire îndeaproape produsele expuse, crescând astfel șansele de a vinde ale proprietarilor.

  • Oriunde ai nevoie

Pentru că le realizăm pe comandă folosind cele mai bune sisteme de prindere și susținere, marchizele Eurotenda le poți folosi pentru absolut orice tip de construcție. Noi ți-am dat în lista aceasta câteva din cele mai comune exemple, dar dacă tu ai și alte idei, te invităm să-ți lași imaginația să zboare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.