România a terminat la scorul de 1-1 meciul cu Norvegia, jucat la București cu 30.000 de copii în tribune. Tricolorii au fost aproape de o victorie, dar și de a urca pe locul 2 în grupă. Totul s-a năruit însă în prelungiri, după golul primit de la nordici.

”Guriță” a avut un singur timișorean la lot, iar Romario Benzar a fost din nou titular și integralist. Fotbalistul lui Lecce a avut ca aport ofensiv și un șut pe lângă poartă, în debutul jocului. Meci cu emoție și transpirație pentru tricolori, mai ales după ce în minutul 52, Jarstein a apărat penaltiul bătut de George Pușcaș. Alexandru Mitriță a  reușit însă să marcheze, în minutul 62. Totul părea să meargă în favoarea echipei lui Contra, mai ales că Suedia a fost egalată de Spania. În prelungiri însă, a venit golul lui Sorloth și calculele se complică pentru români.

În grupă, Suedia e pe 2, cu 15 puncte, iar România pe 3, cu 14 puncte. În noiembrie, naționala va juca cu Suedia și cu Spania.

De interes:  Oferte inegalabile la electocasnice şi materile de construcţii, cu ocazia împlinirii primului an de activitate la Casa Alex Oraviţa

Sursa foto: Constantin Duma

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.