Festivalul de muzică ușoară de la Berzasca și-a împărțit premiile. Singurul concurs din țară care se desfășoară în mediul rural s-a bucurat de participarea a unor concurenți de o adevărată valoare.

Concursul care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii la Berzasca „Ritmuri în mileniul III” a ajuns la ediția a – XXI -a. Organizatorii, Centrul Județean Pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Caraş-Severin, Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ion Romanu”- Reşiţa, Primăria și Consiliul Local Berzasca și Casa de Cultură Berzasca au decernat următoarele premii: La secțiunea Tineri Interpreţi cu vârsta cuprinsă între 12-16 ani au obținut diplome de participare: Cristian Stoleru, Școala Populară de Arte și Meserii „Ion Românu“, Reșița, Caraș-Severin, Bianca Scutaru, Școala Populară de Arte și Meserii „Ion Românu“, Reșița, Caraș-Severin și Cristiana Viorel, Centrul de Cultură „Augustin Bena“Alba Iulia, Alba. Premiul al – III – lea a fost câștigat de Eliana-Maria Burde de la Centrul de Cultură „Augustin Bena“Alba Iulia, Alba, Premiul al- II – a a fost oferit lui Ștefan-Adrian Suciu de la Școala Populară de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca, Cluj și Premiul I lui Maria Csychy Maria, Școala Populară de Arte și Meserii „Ion Românu“, Reșița, Caraș-Severin.

De interes:  8 motive pentru a cumpara o matura magnetica pentru atelierul tau

La secțiunea a -II-a Tineri Interpreţi cu vârsta cuprinsă între 16-24 de ani au obținut diplome de participare: Ștafania Sfetcu de la Centrul Cultural „Nichita Stănescu“ Drobeta-Turnu Severin, Mehedinți și Bianca Botezatu de la Școala Populară de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca, Cluj. Mențiuni: Melora Ploștinaru, de la Centrul Cultural „Nichita Stănescu“ Drobeta-Turnu Severin, Mehedinți, Anda Suciu de la Școala Populară de Arte Mureș, Târgu Mureș, Premiul al – III – lea: Maria Păcurar de la Centrul de Cultură „Augustin Bena“ Alba Iulia, județul Alba, Premiul al – II – lea Ana Maria Iovanac din Clocotici, Caraș-Severin și Premiul I a fost câștigat de către Loredana Suruceanu de la Școala Populară de Arte „Tudor Jarda“ din Cluj- Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.