Demisia din funcția de primar anunțată de Adrian Torma în cadrul celei mai recente ședințe ordinare a Consiliului Local nu este pe placul cetățenilor din Moldova Nouă, aceștia sperând că edilul va renunța la decizie, la fel cum a făcut-o în trecut.

Motivul pentru care Torma a fost, din nou, bântuit de spiritul demisiei de la cârma comunității pe care o reprezintă se referă la zidul de beton de care s-a lovit în momentul în care a propus reducerea salariilor de bază cu 15% pentru funcțiile publice și contractuale din cadrul aparatului de specialitate al primarului și a Serviciilor Publice cu personalitate juridică.

Văzând că aproape nimeni din cei prezenți la masa decizională nu-și dădea seama de gravitatea situației în cazul în care proiectul nu va avea trecere, primăria fiind în incapacitatea de a susține întreg personalul, Torma nu numai că a luat decizia de a retrage documentația de pe ordinea de zi, ci a hotărât să părăsească sala de ședință anunțând, în același timp, că își va delega toate atribuțiile viceprimarului Adrian Moiseș, alegând varianta de a pleca acasă, nu concedierea funcționarilor publici.

De interes:  Kusturica, înainte de miezul nopții! Lupii trag cortina în Poiana Golului peste Custom 2019!

Hotărârea luată de Adrian Torma la sfârșitul lunii iulie nu pare însă să rezoneze cu ceea ce-și doresc cetățenii, majoritatea nefiind de acord cu ideea demisiei edilului. Iată ce au răspuns oamenii la întrebarea: „Este sau nu momentul propice ca Adrian Torma să renunțe la Primăria Orașului Moldova Nouă?”:

„Nu suntem de acord cu această hotărâre! Nu e momentul propice ca Torma să renunţe la primărie. Acesta trebuie să-și ducă mandatul până la capăt, să rezolve problema locurilor de muncă și să-și ducă proiectele la bun sfârșit” soții Ana și Mihai Pârvulescu, 57 de ani, respectiv 66 de ani.

„Ar trebui să-și ducă mandatul până la capăt! Nu e altcineva care să-l înlocuiască în momentul de față.”  Slageana Truichici, 47 de ani.

„De ce se renunțe? Nu! Trebuie să meargă înainte”  Viorica Stoca, 69 de ani.

„Nu ar fi momentul indicat pentru demisie! Dacă a fost ales în 2016, primarul trebuie să respecte votul electoratului până la capăt.” Persida Lazarovici, 53 de ani.

De interes:  Combinezoanele de lucru vor da inclusiv un plus de importanta muncii tale!

„Categoric, nu! Să nu se descurajeze și să lupte în continuare pentru lucrurile pe care le-a promis în campania electorală.”  Emilia Cazac, 55 de ani.

„Din partea mea, să meargă înainte. Altcineva nu are cine. Altfel, ne vom transforma în comună, dacă nu se face ceva.”  Zora Orleanu, 69 de ani.

„Să rămână în continuare și să-și ducă mandatul la bun sfârșit. La anul, dacă cetățenii vor considera că Torma nu merită să-i reprezinte în continuare, prin intermediul votului exprimat, atunci e altă treabă.”  Mariana, 54 de ani.

„Ar trebui să-și ducă sarcinile până la capăt, să se facă ceva pentru oraș.”  surorile Marcela, Flori și Ștefania Boboașă, 46, 41, respectiv 42 de ani.

„Să meargă înainte.” Ovidiu Ciulu, 50 de ani.

„Să joace hora până la capăt.”  Ana Drăghici, 69 de ani.

„În situația de față, nu e cea mai bună alegere.” Camelia Cojocaru, 36 de ani.

De interes:  4 Lucruri care te pot ajuta sa ai grija de masina ta in sezonul rece

„Clar, nu e momentul indicat pentru a demisiona. Să-și ducă mandatul până la capăt.”  Ionela Cepoi, 21 de ani.

„Să meargă înainte până la sfârșit.” Mariana Grecu, 43 de ani.

„Să ducă la capăt ceea ce a început.” Lăcrimioara Erdei, 28 de ani.

„Lucrurile trebuie să meargă în consonanță cu votul electoratului.” Adrian Croitoru, 47 de ani.

„Ce a promis trebuie dus la îndeplinire.” Viorel Nica, 45 de ani.

„Să-și asume votul cetățenilor dat în 2016.” Mihaela Siminiceanu, 40 de ani.

Potrivit anunțului făcut de primarul Adrian Torma, acesta este decis să renunțe la funcție începând din 18 august, adică după evenimentele dedicate Zilelor Orașului.

CITEȘTE ȘI: UPDATE. S-a umplut paharul! Primarul Torma demisionează!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.