Spectacolele Teatrului de Vest Reşiţa revin pe scena Casei de Cultură Moldova Nouă

Micuții de la malul Dunării se pregătesc să celebreze cea de-a 43-a ediție a Zilelor Culturii Moldova Nouă, însă nu oricum, ci prin intermediul unui spectacol muzical, Teatrul de Vest Reșița aducându-l în fața lor pe Aladdin – ștrengarul din Orientul Mijlociu forțat să supraviețuiască pe străzile din Agrabah.

După ce, în această săptămână, Zilele Culturii în urbea de la Dunăre vor fi presărate cu tot felul de spectacole al căror public țintă va fi alcătuit din elevii de gimnaziu până la persoanele de vârsta a treia, săptămâna viitoare, luni, 21 octombrie, începând cu ora 11.00, Casa de Cultură Moldova Nouă organizează, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Moldova Nouă, un moment dedicat prichindeilor, spectacolul muzical „Aladdin” – realizat de Teatrul de Vest Reșița -, fiind o adaptare a lui Traian Savinescu după celebrele povestiri din Orientul Mijlociu și sudul Asiei, cunoscute ca „1001 de nopți”.

Pentru toți cei interesați să participe la eveniment, prețul unui bilet de acces este de 10 de lei (acces general). În limita locurilor disponibile, biletele se pot achiziționa de la Casa de Cultură Moldova Nouă (Str. 1 Decembrie 1918, nr. 2), în intervalul orar 8.00 – 16.00, exceptând zilele de weekend. De asemenea, însoţitorii grupurilor de copii cu vârsta de peste 10 ani vor beneficia de acces gratuit.

De interes:  Sape mecanizate Bucuresti – Expert Torcret – Expertul in sape mecanizate elicopterizate

Din distribuție fac parte actorii: Raul Lăzărescu, Raul Bastean, Camelia Ghinea, Marius Tudor, Andrada Samoilă, Florin Ruicu, Ana-Maria Cizler și Sorin Fruntelată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.