Sportivi de la secția de floretă de la CSU Poli Timișoara au reușit să urce pe podium la toate cele patru probe ale Campionatului Național de seniori. Clubul universitar a cucerit două medalii de argint și bronz. De asemenea, de miercuri, Poli are doi sportivi care participă la Campionatele Europene U23 de la Plovdiv.

Titlurile de vicecampioni au fost adjudecate în proba masculină individuală și cea feminină pe echipe. Benjamin Bodo a luat argintul după ce a pierdut finala cu campionul Radu Dărăban de la CSU Cluj, la scorul de 15-8. În semifinală, sportivul s-a impus cu 15-14 cu Alexandru Pîrva de la Steaua. La masculin, au mai prins primele opt locuri și: Victor Gheorghe – locul 5, Eugeniu Vadaniuc – locul 7 și Valentin Niță  – locul 8. Benjamin Bodo este și în lotul României pentru Europene U23. Argint au luat și fetele la echipe, în componența: Ana Boldor, Anastasia Cereș, Alexandra Lazin, Teodora Sîrbu.

De interes:  Dentist Bucuresti

În proba masculină pe echipe, Poli a luat locul trei cu prima echipă, compusă din Mihai Barbînță, Benjamin Bodo, Victor Gheorghe, Eugeniu Vadaniuc. A doua echipă a clubului timișorean, formată din Dragoș Iamandei, Valentin Niță, Iulian Teacă a terminat pe locul patru, ultimul. Bronz a luat și Ana Boldor la individual, după ce a cedat cu 15-10 în semifinala cu sora sa, Maria Boldor de la Steaua. În primele opt a intrat și Anastasia Cereș. Ana Boldor va participa și ea la Europenele U23.

Sursa foto: frscrima.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.