Idei moderne pentru inchiderea terasei: sfaturi, pret, magazine online

Sezonul rece se apropie si este necesar sa gasesti o solutie pentru inchiderea terasei. Exista multe beneficii ale sistemelor de inchidere, iar noi ti le vom prezenta.

Afla care sunt ce cele mai avantajoase sisteme de inchidere a terasei.

Inchidere terasa cu sticla glisanta

Daca iti doresti o modalitate versatila si moderna, acoperirea cu sticla glisanta ti se potriveste. In zonele rezidentiale acest tip de inchidere este cel mai utilizat datorita designului si avantajelor sale.

Sticla sistemului de inchidere este adaptata dupa scopul sau. Poate avea straturi multiple de protectie impotriva vremii neprielnice. Sticla confera balconului sau terasei tale vizibilitate extinsa si senzatia unui loc mult mai spatios.

Principalele avantaje ale sticlei glisante sunt:

  • Protectie impotriva caldurii excesive si a ploilor
  • Acoperire eficienta pentru poluarea fonica
  • Pret avantajos fata de alte sisteme de inchidere
  • Versatilitatea materialului, se poate adapta pentru orice tip de locatie.

Sistemul de inchidere de acest tip iti ofera multe beneficii si are un pret avantajos. Poti proteja orice tip de teresa impotriva vremii sau a poluarii. De asemenea, temperatura din interiorul terasei va fi mentinuta mult timp. In functie de nevoile tale, poti schimba pozitia usilor glisante.

De interes:  Cum să alegi sticla potrivită pentru tâmplăria casei tale

Sticla glisanta se poate imbina cu accesorii moderne

Daca iti doresti sa imbunatatesti sistemul de inchidere, ai posibilitatea sa aplici anumite accesorii. Din fericire, tehnologia ofera multe solutii pentru un spatiu cat mai confortabil, dar si cu functionalitati practice si durabile.

De exemplu, pentru a crea un ambiet placut locatiei, poti folosi luminile led. Iluminarea poate fi schimbata si adaptata conditiilor, ceea ce inseamna ca aspectul teresei poate fi modificat  oricand.

Magazinele profesionale ofera si consultanta cu privire la alegerea accesoriilor.Iti recomandam doar firmele care au experienta in domeniu.

Pret sistem inchidere terasa

Costul difera in functie de mai multe variabile. De exemplu, poti opta pentru proiectarea sistemului dupa dimensiunile terasei. Poti apela si la servicii de consultanta, care intra in costul total al serviciilor.

Cel mai indicat este sa ceri o oferta, pentru ca magazinul sa adapteze costurile dupa optiunile tale.

Sistem de inchidere cu folie casetata: sigure si eficente

Folia casetata este una dintre cele mai populare optiuni. Este proiectata sa fie antivant si sa ofere protectie optima pentru terase, spatii comerciale sau balcoane.

De interes:  Alina Vuc, în finala Campionatului Mondial de Lupte

Cele de calitate au o folie intarita cu mai multe straturi, sine din aluminiu si garnituri rezistente. In plus, aceasta este unul dintre cele mai avantajoase optiuni, din punct de vedere al costurilor. Insa, daca iti doresti ceva cu un aspect premium, opteaza pentru sistemul din sticla glisata.

Tentoexpress-accesorii premium pentru terase la preturi competitive

Pentru ca ti-am oferit sfaturi despre sistemele de inchidere, te vom ajuta si cu recomandarea locului de unde sa le cumperi. Tentoexpress are experienta de peste 40 de ani in domeniu si este producator de accesorii pentru acoperirea sau inchiderea terasei.

In oferta Tentoexpress vei regasi toate variantele prezentate de produse, dar si:

  • pergole retractabile de toate tipurile
  • rulouri de umbrire
  • folie casetata

Alege produse premium la pret avantajos si contacteaza Tentoexpress!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.