Iubitorii de festivaluri de muzică electronică din Banat nu au motive să sufere dacă nu au prins vara aceasta șansa să ajungă la Neversea, Electric Castle sau Untold. Evenimente interesante de acest gen sunt și aici, aproape de casă. După Arad Open Air Festival și Citadela de la Deva, și Electroruga de la Buzad ajunge anul acesta la a doua ediție, chiar în momentul romantic în care vara se îmbină cu toamna.

Electroruga va avea loc în perioada 30 august-1 septembrie, pe dealurile Lipovei, la limita dintre județele Timiș și Arad, unde e localizat satul Buzad. Pe lângă muzica în sine, locul e o atracție deosebită. Vizitatorii vor avea ocazia să se relaxeze în hamace, să facă graffiti sau yoga, să învețe arte străvechi. De asemenea, vor fi expoziții și spectacole de teatru. „Zonele rurale au un farmec aparte datorită naturii, tradițiilor și, nu în ultimul rând, oamenilor. Împreună cu cei din Buzad reușim, pentru a doua oară, să oferim pasionaților de muzică și natură, un prilej de a experimenta ceva diferit. Dealurile, pădurea, deconectarea totală de urban completează line-up-ul special pe care l-am creat în acest an. Credem în lucrurile autentice, în comunități și în nevoia de a lua o pauză de la online și tot zgomotul pe care acest mediu îl creează.”, transmite Cristian Philipp, unul dintre organizatorii festivalului.

De interes:  Cum alegi mărimea perfectă la o pereche de pantofi de damă?

Din line-ul ediției din acest an nu vor lipsi Cred că sunt extraterestru, Ken Pith, Kosmic Blues, Moonlight Breakfast, Mungo’s Hi Fi, Orkid, Rockwell, Sam Binga, Silent Strike, Sofa Surfers, Technimatic, Wicked Dub Division și Alt Om, Bully, Iorga, Nipple’s Delight, Tzuc, UFe de la crew-ul Vinyl Rum Tapas and Wine (VRTW), AnonimTM, Atelier22, Bass Request, Launmomentdat, Purge Crew, Souledout sau artiști ai locului, precum Acetoba, VAG, Kojok, Soulheads, George Allen și Zoleevee.

Prețul unui abonament începe de la 119 lei. Tichetele de acces pot fi achiziționate de pe site-ul bilete.ro sau de la cafeneaua D`arc Timișoara. Copiii cu vârsta sub 12 ani și persoanele cu dizabilități au acces gratuit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.