Săulescu aduce liniștea în Valea Domanului

CSM Reșița a câștigat astăzi, cu 2-1 (1-1), în fața Farului Constanța și a evitat intrarea în criza care se putea instala în Valea Domanului după ce obținuse doar două puncte din ultimele cinci partide disputate în Liga 2 de fotbal. 

Rosso-nerii au resimțit presiunea generată de o serie de meciuri din care n-au scos prea multe puncte, iar elevii lui Ianis Zicu au profitat de asta din plin. Au controlat startul partidei, au creat ceva pericol la poarta lui Zimmermann, dar tabela a fost modificată de golul lui Ene, care a reluat cu capul în urma unei lovituri de colț. La pauză s-a intrat însă la egalitate. O intervenție total neinspirată a atacantului reșițean a dus la acordarea unei lovituri de pedeapsă, transformată pe final de repriză de Stoica.

Lucrurile au stat cam la fel și în partea secundă a jocului. Doană s-a agitat mult pe bancă, mai ales după ce lui Săulescu i-a fost refuzat un penalty în minutul 60. Insistența vitezistului reșițean și inspirația tehnicianului care a readus Reșița în Liga 2 au dat însă rezultate la momentul potrivit, cu un sfert de oră înainte de final. Săulescu a luat o acțiune pe cont propriu, a pătruns în careul Farului și a șutat înșelător la colțul scurt pentru 2-1. Atmosfera s-a detensionat în Valea Domanului și rosso-nerii pot pregăti în liniște meciul de runda viitoare, programat tot pe teren propriu, cu Pandurii lui Sarcină.

De interes:  Top 4 lucruri esențiale pentru nunți sau botezuri reușite

„Mă bucur foarte mult pentru rezultat. Din păcate, facem cadouri de vreo patru-cinci etape. De la meciul cu Rapid tot facem cadouri echipelor cu care jucăm. Primim goluri din faze fixe, iar acum am dat mingea adversarului și am comis fault în careu. Eu prefer tot timpul punctele și să las spectacolul la o parte. Jocul se uită, dar punctele rămân. Noi avem nevoie de puncte. Nu mă încălzește cu nimic faptul că joc bine și pierd meciu”, a declarat Leo Doană imediat după joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.