Activitatile in aer liber sunt importante pentru o viata sanatoasa, dar uneori adultii si tinerii nu gasesc metode potrivite pentru a se misca mai mult. Pentru multe persoane sportul sub forma de jogging si exercitii fizice in aer liber nu reprezinta o solutie si de aceea este nevoie de alte variante care sa implice miscare, dar care sa nu fie vazute drept sarcini, asa cum se intampla cu sportul si care sa nu fie repetitive, pentru a nu lasa plictiseala sa se instaleze.

Airsoft – un joc apreciat de pasionatii de filme politiste si shootere

 Cei care sunt pasionati de shootere, de filmele politiste si de actiune sau de cartile politiste si de razboi, vor gasi airsoft un sport interesant. Din fericire, acum exista mai multe magazine airsoft in Romania de unde pot fi cumparate toate accesoriile necesare pentru acest sport. Pentru ca a devenit tot mai popular si aici, exista numeroase terenuri unde cei interesati ar putea sa se joace.

Pentru asta sunt necesare cele mai bune arme airsoft, potrivite pentru nivelul de pregatire al celor care participa la joc, echipamente de protectie, munitie si chiar grenade speciale pentru cei care duc acest joc la un alt nivel. Avantajul este ca acest joc determina miscare, punand in actiune numeroase grupe de muschi pentru ca jucatorii trebuie sa alerge, sa se catare, sa tinteasca, sa traga si chiar sa se tarasca pentru a ramane cat mai mult in joc.

Tenis pentru cei care prefera sporturile in 2 sau in 4

Cei care prefera sa se joace cu mingea si vor variante mai putin ofensive decat airsoft pot sa opteze pentru tenis. Sunt numeroase terenuri de inchiriat, chiar si in orasele mici deci vor gasi unde sa se joace. Tenisul pune mai multe grupe de muschi in miscare si este un sport care necesita efort. Poate fi jucat in 2 sau in 4, in functie de nivelul de pregatire al jucatorilor. Pentru asta este nevoie de rachete de tenis si de mingi, dar si de echipamentul potrivit pentru a alerga confortabil pe teren. Cei pasionati de acest sport pot gasi toate tipurile de teren – zgura, plastic, beton sau chiar iarba, pentru a se juca in medii variate.

Fotbal pentru cei care au multi prieteni

Cei care au multi prieteni pot merge la fotbal. In cazul in care nu se fac echipe de 11 jucatori, se pot juca si cu mai putine persoane, adaptand regulile astfel incat fotbalul sa ramana neschimbat. In plus, dupa ce sala este inchiriata de mai multe ori, jucatorii se pot imprieteni cu cei care asteapta si astfel echipele se vor mari considerabil pana cand vor avea loc adevarate meciuri de fotbal in sala sau pe teren, in aer liber. Si salile de fotbal sunt usor de gasit si nu necesita costuri mari. Echipamentul implica de cele mai multe ori mingea, treningul si pantofii sport, deci fotbalul poate fi considerat un sport ieftin.

De interes:  Cu cat se vinde gramul de aur si ce detalii trebuie sa ai in vedere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.