Dorinel Munteanu vrea in consiliul local!

Dorinel Munteanu deschide lista PMP la Consiliul Local Galați

Fostul internațional Dorinel Munteanu deschide lista PMP la Consiliul Local Galați, anunță liderul filialei gălățene a Mișcării Populare, Cătălin Cristache. Un alt sportiv de performanță, luptătorul K1 Cătălin Moroșanu, va deschide lista PNL la Consiliul Județean Galați.

De astăzi, marele campion Dorinel Munteanu face parte din echipa PMP Galați. Este o bucurie și o onoare pentru noi să îi oferim oportunitatea de a deschide lista propusă de PMP pentru Consiliul Municipiului Galați. Numele lui Dorinel Munteanu este sinonim cu excelență în sport și cu perioada de glorie a echipei Oțelul Galați. Ne-a făcut campioni în 2011 și, pentru o perioadă, le-a insuflat oamenilor mândria de a spune că sunt din Galați. Este exponent al Generației de Aur a Naționalei României și numele lui a fost scandat cu admirație pe cele mai mari stadioane ale lumii. <Neamțul> e adoptat de Galați de mai bine de 10 ani. Este orașul unde a înregistrat cele mai importante performanțe că antrenor, orașul unde este iubit și respectat așa cum merită”-  scrie pe Facebook Cătălin Cristache.

De interes:  Dorinel Munteanu a intrat în lupta politică! Ce partid l-a convins?

El prezintă și motivele cooptării lui Dorinel Munteanu – consecvență, disciplină și spiritul de campion îl vor ajută să învingă în orice domeniu.

Ce anume caută Dorinel Munteanu în politică? Cu siguranță nu bani, nu glorie, nu funcții. Nu a fost ușor să îl convingem să ni se alăture, dar dragostea pentru Galați și pentru Oțelul au fost determinante. Dorinel știe ce este administrația, ce înseamnă gestionarea proiectelor și a banilor, dar știe și ce este pasiunea. Suntem convinși că, împreună cu echipa P.M.P., va face performanță și în Consiliul Local Galați! Toți pentru Galați! Toți pentru România”-  conchide Cristache.

Un alt sportiv de performanță, luptătorul K1 Cătălin Moroșanu, va deschide lista PNL la Consiliul Județean Galați.

Preluare : http://www.stiridinbanat.ro/ .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.