Cu o experienta vasta ani in domeniu, DiSiNi.ro, un magazin de antichitati online a reusit sa se impuna prin rafinament, autenticitate, calitate si seriozitate, fiind unul dintre cele mai cunoscute magazine de profil din mediul online. Acest site va propune sa patrundeti intr-un fascinant loc de intalnire al diferitelor perioade ale timpului cu ajutorul obiectelor decorative si al lucrarilor de arta. Arta decorativa, tablouri, masti, sculpturi din diferite materiale, dar si alte tipuri de obiecte decorative se imbina intr-un mod inedit cu mobile de diferite stiluri. Toate aceste obiecte de arta pot fi puse in valoare in orice spatiu destinat confortului personal fie ea sala de mese, birou, dormitor, salon sau chiar in baie si bucatarie.

Majoritatea produselor prezentate pe site-ul oficial pot fi admirate si in magazinul din Bucuresti. La cererea clientilor putem propune si alte obiecte de arta in afara celor prezentate, avand in vedere colaborarea cu anticari din intreaga lume.

De interes:  Ce servicii ofera o Agentie Web Design?

Daca ca doriti sa faceti cadouri persoanelor dragi sau antichitatile sunt un hobby pentru dumneavoastra, va invitam sa petreceti cateva clipe placute vizitand acest site. De la tablouri, la colectii tematice, statuete, arta vizuala, arta decorativa, cadouri, masti si decoratiuni aveti placerea sa patrundeti intr-un univers aparte, plin de mister si de emotie.

Doriti sa faceti un cadou deosebit unei persoane iubite? Vreti sa va decorati casa cu obiecte pline de istorie? DiSiNi va pune la dispozitie o selectie ampla produse de ultima generatie si de inalta calitate. De asemenea, intreaga echipa DiSiNi duce o continua activitate de achizitionare directa, prin selectionarea articolelor demne de a fi supuse atentiei publicului. Articolele sunt achizitionate prin cumparare directa din tarile de origine, targuri specializate, colectii private si prin intermediul unor schimburi practicate in mod traditional intre colectionarii avizati.

DiSiNi, un magazin online este, de asemenea, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata retail-ului din domeniul produselor de arta.

De interes:  Note mari și buni la sport? Elevii merituoși din Timiș vor fi recompensați cu... apariția într-o revistă!

VIZIUNEA

Este de a pastra calitatea de lider in piata importului si distributiei de ceasuri si bijuterii.

VALORI

Urmand o perfectionare continua, echipa DiSiNi isi indeplineste misiunea identificandu-se cu valorile companiei:

  • Atitudine orientata catre client

Succesul dobandit odata cu experienta acumulata ca participant activ pe pietele interne si internationale este confirmat de gradul de satisfacere profesionala a clientilor si partenerilor nostri. Construim relatii de afaceri bazate pe respect, profesionalism si excelenta.

  • Calitate

Valoarea calitativa a produselor pe care DiSiNi le ofera este certificata de normele europene urmarite cu strictete de partenerii nostri externi si garantata de companie, prin serviciile post vanzare de care beneficiaza toti clientii.

  • Performanta

Venim in intampinarea nevoilor partenerilor nostri cu produse si servicii de calitate. Asiguram o comunicare eficienta si un feed-back constructiv. Suntem receptivi si flexibili in relatiile de afaceri pe care dorim sa le construim. Toate acestea reprezinta pentru noi criterii pentru atingerea performantelor pe care le avem ca obiectiv.

  • Inovatie
De interes:  Descoperă acum câteva detalii legate de jantele mașinii tale - Sfaturi pentru șoferi

Spiritul de inovatie ne-a permis sa cream pentru clientii nostri un magazin specializat in vanzarea asistata a bijuteriilor, artei vizuale, artei decorativei, orologerie, mobilierului si colectiilor, ce urmeaza valorile organizationale.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.