Cum te ajuta un ciclu de steroizi de calitate sa obtii masa musculara

masa musculara

Pe piata exista mai multe tipuri de steroizi care pot fi administrati in functie de dorinta fiecarei persoane si de obiectivele vizate. Anabolizante2008.com explica modul in care functioneaza unul dintre cei mai cautati steroizi de pe piata, astfel incat fiecare persoana interesata sa inteleaga la ce ar trebui sa se astepte.

Ce este Sustamed Balkan?

Sustamed Balkan este un steroid care se infecteaza si care contine testosteron sub forma a patru esteri diferiti, in total 250 m. Acest produs este considerat un hormon anabolic de baza. Acesta este motivul pentru care culturisti il cumpara ca steroid de baza pentru cele mai multe cicluri.

Cum functioneaza acest steroid?

Testosteronul ofera atat caracter anabolic cat si androgenic. Cei care utilizeaza acest steroid urmeaza sa observe o crestere dramatica a dimensiunii si fortei musculare, dar si un sentiment de bunastare general, stimulare sexuala si cresterea libidoului. Testosteronul este cel care se aromatizeaza foarte rapid si prin urmare acumularea de estrogen si toate efectele secundare pot sa devina o problema majora pentru utilizatorii mai sensibili la astfel de probleme sau care il folosesc in exces.

De interes:  Cum sa alegi manusile de box ideale

In momentul in care aleg sa foloseasca testosteron, culturistii incorporeaza si anti-estrogeni, precum Proviron, astfel incat sa mentina efectele secundare la minim. Utilizatorii care sunt foarte sensibili sau cei care folosesc doze extrem de mari pot sa descopere ca estrogenii mai puternici sunt cei mai potrivit. Pot sa apara, insa si efecte secundare androgene cum ar fi pielea cu depuneri de grasime, de aceea este important ca steroizii sa fie corespunzator ales.

Utilizarea testosteronului este cea care inchide foarte repede productia naturala de hormoni, realizand un plan PCT esential pentru a fi restabilita functia naturala a organismului si pentru a mentine la cel mai bun nivel castigurile dupa ce s-a intrerupt utilizarea acestui steroid. La final de ciclu, culturistii sunt cei care aleg de cele mai multe ori combinatii de steroizi care sa restabileasca functionarea glandei pituitare si functionarea tesuturilor.

Culturistii de sex feminin utilizeaza testosteron pentru masa musculara, dar in doze mult mai mici in comparatie cu barbatii.

De interes:  Castiguri impresionante doar cu Piatadeponturi.ro

Turnabol Balkan – un alt steroid popular care ajuta la cresterea masei musculare

Turnabolul aduce castiguri de masa musculara mici, dar de foarte buna calitate, fara retentie de grasimi si apa. Efectele sale secundare pot varia de la o persoana la alta si acest steroid seamana foarte bine cu Danabolul, insa nu se va transforma la nivelul organismului in estrogen.

Este recomandat in mod special in competitiile care implica efectuarea testelor de dopaj pentru ca se raspandeste foarte repede in organism. Rezultatele in ceea ce priveste marirea masei musculare apar dupa ce se administreaza acest preparat in perioade lungi de timp, insa sportivul nu va avea un aspect nenatural asa cum se intampla in alte situatii.

Acestea sunt doua exemple de steroizi pe care ii utilizeaza inclusiv sportivii si culturistii de performanta pentru a-si creste masa musculara. In functie de obiectivele fiecarei persoane, este important ca ciclul de steroizi ales, in special in cazul incepatorilor, sa fie discutat in prealabil cu un specialist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.