După medalia de argint cucerită ieri în proba de 10.000 m la Campionatele Naţionale de seniori, atleta caransebeşeană Liliana Dragomir a “recidivat” în cursa de 5000 m, desfăşurată astăzi, în cea de-a doua zi a competiţiei. Pe Cluj Arena, Liliana a încheiat proba pe poziţia secundă, cu timpul de 16 minute, 52 de secunde şi 21 de sutimi. Elena Panaet, de la CS Ştiinţa Bacău, a cucerit aurul, iar Mădălina Sîrbu, de la CSM Suceava, şi-a adjudecat bronzul.

Liliana Dragomir se întoarce aşadar acasă cu două medalii de argint cucerite în probele de fond, 10.000 şi 5000 m. Proaspăta dublă vicecampioană naţională concurează pentru Clubul Sportiv Municipal din Reşiţa şi se antrenează din acest an cu soţul ei, antrenorul Călin Dragomir. Liliana e redutabilă şi pe distanţe mai lungi, lucru reconfirmat chiar în această vară, la semimaratonul de la Zagreb, pe care l-a încheiat pe un onorant loc cinci.

De interes:  Efectele instigării de tip Șoșoacă: O doctoriță a fost atacată de o pacientă care credea că va fi ucisă la ATI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.