echipamente-HoReCa-necesare-restaurant

Business-urile care se regasesc pe lista domeniului HoReCa se bucura de cel mai mare profit. Multi antreprenori care sunt la inceput de drum si isi doresc o afacere profitabila opteaza pentru deschiderea unui restaurant. Desi restaurantele sunt destul de intalnite atat in Bucuresti, cat si in tara, afacerea ta se poate diferentia prin echipamentele HoReCa folosite in bucataria profesionala. Astfel, abilitatile bucatarilor se pot pune in practica mult mai bine atunci cand le pui la dispozitie utilaje eficiente.

Iata care sunt cele mai cautate si utile echipamente HoReCa din aceasta industrie!

Cuptoare pizza

Inainte de echiparea unui restaurant, trebuie sa iei in primul rand in calcul specificul preparatelor ce vor fi pregatite si servite clientilor. In functie de acest aspect, iti va fi mult mai usor echipamentele necesare.

Daca restaurantul tau are in meniu preparate italienesti, atunci cu siguranta ai nevoie de cuptoare pizza. Cu ajutorul acestora, vei putea obtine orice sortiment de pizza ce va impresiona chiar si cei mai buni cunoscatori ai preparatului.

De interes:  De ce aceasta tamplarie aluminiu si PVC este un material bun pentru casa dumneavoastra?

Unul dintre cele mai profesionale cuptoare este Cuptorul Alfa Special Pizzeria – model Alfa Quick. Acesta iti permite prepararea pizzei cu flacara reala in mai putin spatiu. Datorita calitatii, cuptorul permite prepararea pana la 110 pizza pe ora. De asemenea, este catalogat ca fiind si cel mai mare cuptor mobil comercial cu lemn. Poate atinge temperatura de 450 grade Celsius in aproximativ 40 de minute, spre deosebire de restul cuptoarelor de pizza. Pe langa eficienta sporita, design-ul face ca acest cuptor sa fie apreciat chiar si de catre cele mai pretentioase restaurante cu specific italienesc.

Rotisoare pui

Preparatele din pui sunt la mare cautare si apreciate de majoritatea oamenilor care obisnuiesc sa frecventeze restaurantele. Pentru a le oferi experiente de neuitat si pentru a le da motive sa-ti viziteze restaurantul ori de cate ori vor sa manance un preparat gustos, trebuie sa fii intotdeauna pregatit.

Modelul de rotisor C.Wood – Charcoal Roaster – CWF10 este rotativ, de tip inchis. Dispune de 6 spire rotative si functioneaza cu ajutorul unui motor de 220V / 60 Watt. Usa din sticla favorizeaza vizibilitatea in timpul prepararii puiului. Materialul din care este realizat rotisorul este otelul inoxidabil si poate fi achizitionata atat versiunea ce functioneaza cu lemn si carbune sau cea care functioneaza doar cu carbune.

De interes:  FOTO. Multe nume noi sub comanda lui Cosmin Petruescu. ASU Poli vrea și nume ce au jucat în Liga I! | Express de Banat

Masini de inghetata

Printre cele mai preferate deserturi se numara sortimentele de inghetata care acum pot fi servite si in restaurantul tau cu ajutorul unei masini de inghetata.

Masina de inghetata Artisanal Line permite congelarea amestecului pentru inghetata in doar 7 minute. Datorita sistemului de racire cu aer, masina de inghetata se potriveste perfect in orice spatiu si contribuie la economisirea apei si a energiei. De asemenea, poate produce pana la 35 de kg de inghetata pe ora.

Bineinteles, lista prezentata se poate adapta in functie de necesitatile restaurantului, dar mai ales de buget. Daca nu ai resurse suficiente, poti opta si pentru achizitionarea unor echipamente HoReCa second hand. O bucatarie echipata cu utilaje de calitate va reprezenta intotdeauna un avantaj pentru o afacere de succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.