Spre finele primului mandat, în calitate de primar al orașului Moldova Nouă, în ciuda tuturor încercărilor la care a fost supus, Adrian Torma știe că patru ani nu sunt suficienți pentru a muta munții din loc într-o comunitate, motiv pentru care vrea să-și ducă la îndeplinire toate proiectele, fără să aibă vreo frică cu privire la potențialii contracandidați de anul viitor, mai exact, Eugen Băleanu (președintele Partidului Verde) și Toni Novăcescu (vicepreședintele Organizației Pro România Moldova Nouă).

De-a lungul timpului, relația personală Torma-Băleanu-Novăcescu s-a schimbat foarte mult, edilul de la malul Dunării afirmând că a fost nevoit să suporte nenumărate jigniri și umilințe pe care nu le merita, mai ales din partea președintelui Partidului Verde, prin intermediul „fițuicii online: carasanul.ro”. Știind că atât Eugen Băleanu, cât și omul numărul doi al filialei Pro România de la Moldova Nouă au mai râvnit la scaunul de edil-șef, Torma subliniază că cei doi nu au reușit să înțeleagă un aspect esențial: „Dacă ai pierdut odată trenul, degeaba-l mai aștepți”.

Mai mult decât atât, în ideea de a îngropa securea războiului, șeful administrației publice locale de la Dunăre a explicat că i-a chemat pe cei doi în biroul primăriei pentru a purta un dialog cât se poate de firesc, lăsând în spate orgoliul și mândria de dragul comunității, însă fără sorți de izbândă.

De interes:  Fanii caută dovazile blatului, jucătorii intră în ședință de urgență!

În condițiile în care „unul îmi toarnă ceașca de cafea în cap”, cu referire la Eugen Băleanu, iar Toni Novăcescu „mă jignește, mă umilește”, Torma se arată tot mai sceptic cu privire la faptul că electoratul va dori o astfel de politică în momentul în care va pune ștampila pe buletinul de vot, la alegerile din 2020. Cu toate acestea, Adrian Torma le dorește succes „tinerelor speranțe ale politicii din Moldova Nouă”, iar cel mai bun să câștige.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.