Probe indubitabile confirmă că Ana Suru a fost ucisă, iar medicul legist demontează varianta sinuciderii pe care unul dintre frații tinerei a adus-o în discuție imediat ce cadavrul a fost găsit și (!) chiar și înainte de asta!

„Din datele și probele existente la acest moment rezultã cã victimei S.A.C i-a fost suprimatã viața și în prezent se fac cercetãri în vederea identificãrii autorului/autorilor faptei penale”, a precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin. Încă de la descoperirea cadavrului pe un drum forestier de la marginea Reșiței, înspre Secu, tot orașul vorbește despre sinucidere. Variantă oarecum plauzibilă pentru unii dintre cunoscuții Anei, care știu despre o poveste de dragoste pe care familia ei nu o accepta. Spre sinucidere tinde insistent și fratele Anei, Călin, spun cunoscuții tinerei, deși era limpede încă de la început că decesul a fost consecința unor leziuni interne severe și că în niciun caz lovitura de la cap nu i-a fost fatală. Mai mult decât atât, despre eventuale intenții de suicid Călin ar fi vorbit încă de vineri, la o zi după dispariția Anei.

De interes:  De ce ai nevoie de școala auto moto București

Oamenii legii au prelevat mai multe probe din pădurea de la Secu, din mașina aflată în apropierea cadavrului, găsindu-se urme de sânge, dar și din casa fratelui victimei, pe care au percheziționat-o ieri. Anchetatorii analizează, practic, toate pistele posibile, chiar și pe cele care par incredibile și de neacceptat pentru familie.

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu dezvăluiri cutremurătoare!

 

 

foto: facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.