Custom Reșița, acreditat pe lista super festivalurilor din România! Planuri uriașe pentru 2020!

Cortina a căzut peste prima ediție a festivalului din Poiana Golului, în urmă rămânând entuziasm, emoții, planuri și mai mari pentru deja anunțata ediție viitoare, dar și destui care așteaptă ca primarul Popa să deconteze electoral faptul că n-au fost zeci de mii, ci doar câteva mii de oameni deasupra Reșiței.

N-au fost atâția pe cât s-a estimat, dar au fost oameni frumoși, care au creat o atmosferă fantastică. Așa cum a fost și aseară, când, pe o ploaie torențială, UDO și Emir Kusturica au făcut publicul să sfideze cerul dezlănțuit. A fost ceva incredibil, ceva cu care Reșița are toate motivele să se mândrească, ceva despre care se va vorbi mult de acum încolo. Au făcut-o deja mai toți marii artiști care au urcat pe scena Custom și, alături de imaginile memorabile din Poiană, asta reprezintă garanția unei ediții viitoare de și mai mare succes. Frumos au vorbit despre povestea de sus, de la stemă, și clujeni, bucureșteni, mulți timișoreni și chiar rockeri adevărați veniți din Franța, Austria sau Germania. Toți cei care s-au îndoit de Reșița și de capacitatea sa de a găzdui un festival de mare anvergură au acum motive să dea check-in pentru Custom 2020.

De interes:  Cele mai profitabile tendinte de afaceri pentru noul an

Organizatorii nici n-au mai așteptat să tragă linie, să verifice dacă rețeta financiară a funcționat și probabil că nu se acoperă toate cheltuielile, dar au și anunțat o nouă ediție. Cu nume și mai grele ale rock-ului mondial, dar nu numai. Reșița a câștigat infinit mai mult decât e posibil să fi pierdut financiar, și-a făcut loc pe lista marilor festivaluri din România, Custom s-a acreditat în rândul festivalurilor de neratat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.