bestal.ro

Ușile de garaj, pentru a funcționa corespunzător, sunt de regulă completate cu o serie de accesorii usi garaj. Aceste accesorii sunt incorporate în ușile de garaj funcționale, pentru asigurarea unei funcționări optime a ușilor de garaj, cât și pentru prelungirea duratei de viață a acestora. Magazinele de specialitate oferă o gamă variată de accesorii practice, special concepute pentru a răspunde standardelor europene de calitate pentru ușile de garaj tip rulou.

 

Printre cele mai des folosite accesorii uși garaj, se întâlnesc lamelele și terminalele pentru lamele, acționări manuale și accesoriile aferente, axuri, precum și ghidaje pentru ghidarea covorului de lamele.

 

Tipuri de accesorii uși garaj

 

Gama largă de accesorii usi garaj diferite, va reuși să adune laolaltă și să creeze uși de garaj secționale, potrivite atât pentru garajelor locuințelor rezidențiale, cât și pentru firme, companii, societăți comerciale și oricare alte domenii care necesită folosirea ușilor de garaj.

 

Accesorii lamele și lamele terminale – pentru respectarea designului și pentru un efect final estetic, în capătul lamelelor se folosesc dopuri de plastic, fereastră policarbonat garnituri lamele sau încuietoare lamele terminale.

De interes:  Brexit – europenii sunt circumspecti in ceea ce priveste nou cerere efectuata de May

 

Acționări manuale și accesorii – pentru manevrabilitatea ușilor de garaj manual, sunt necesare folosirea unor cheițe, legături manivele cu cârlig, manivelă cu cârlig, plăcută cu pivot, pentru motor sau pentru prindere.

 

Axuri și accesorii – pentru fixarea clemelor metalice de ancorare a covorului de lamele rulou, este necesară folosirea unui ax octagonal galvanizat. Alături de acesta, sunt necesare o serie de accesorii indispensabile unei funcținări optime: rulmenți metalici, suporți pentru rulmenți, terminație ax sau inel plastic.

 

Cleme – pentru prinderea flexibilă a covorului de lamele, se utilizează cleme metalice de agățare și de siguranță din aluminiu.

 

Ghidaje și accesorii – ghidajele sunt indispensabile pentru funcționarea ușilor de garaj, ele asigurând ridicarea și coborârea lamelelor, astfel încât să nu se deplaseze de la locul lor.

 

Lamele – lamelele, alături de capete pentru lamele, reprezintă principalele articole pentru confecționarea ușilor de garaj. Acestea pot fi confecționate din aluminiu sau oțel și se regăsesc în diferite dimensiuni, de la 55, 77, 78 până la 100 mm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.