certificareiso.ro este adresa care te conduce catre confirmarea increderii in firma/institutia ta

Nu-i asa ca atunci cand gasesti o adresa sau un link important pe internet, incerci sa il pastrezi cu sfintenie? Este ca si cum ai scrie de zeci de ori si in mai multe locuri adresa unor persoane dragi care nu locuiesc cu tine, dar cu care pastrezi legatura.
La fel ar trebui sa procedeze toate firmele si institutiile care proceseaza date. https://www.certificareiso.ro/certificat-iso-27001 este adresa care duce catre Certificarea Iso 27 001, document care demonstreaza lumii intregi ca posesorul este capabil sa cripteze datele cu care opereaza, astfel incat acestea sa ramana confidentiale.
Ma gandesc de cate ori nu am completat formulare cu datele de identitate si cu numarul de cont! La Posta, cand am trimis bani cuiva a trebuit sa scriu adresa si numarul de telefon sa fiu contactata in cazul in care banii nu ajung sau persoana respectiva este de negasit. La banca, la solicitarea unui tansfer se scriu si CNP-ul si numarul contului bancar din care se vireaza suma respectiva.
De fiecare data fac aceste lucruri fara retinere, fiindca nu mi s-a intamplat nimic rau dupa ce am oferit datele mele de contact sau numarul de cont. Colaborez cu doua dintre cele mai renumite banci din Romania si cand am intrebat functionarii care mi-au rezolvat problemele cum reusesc sa arhiveze datele atat de bine, incat sa nu le acceseze persoane malefic de inteligent din afara sistemului, mi-au raspuns ca gestioneaza perfect sistemul informational datorita Certificarii Iso 27 001.
Asa am ajuns eu la adresa pe care o fac publica, fiindca de data aceasta fac un bine celor care au probleme cu criptarea datelor.
La primul popas pe site-ul firmei Certificareiso.ro am fost primita regeste, cu o oferta de nerefuzat. Pana la jumatatea lunii septembrie 2020, certificarile sunt la jumatate de pret.
La ce folosesc certificarile? In functie de denumirea si de numarul lor, ele garanteaza celor din jur:
-ca le pastrezi datele incredintate si ca nimeni din interiorul firmei sau sistemului nu le va folosi in interes personal, nici nu le va oferi unei terte persoane sa aiba beneficii in urma utilizarii lor.
-ca firma la care lucrezi are grija de mediu, care este al nostru, al tuturor. Chiar daca productia se face poluand aerul, managerul este de acord sa investeasca in diminuarea impactului negativ, adica in filtre de aer. De asemenea, firma are propriile bazine sigure de beton in care deverseaza substantele daunatoare care ar contamina solul si panza freatica.
-ca se lucreaza intr-o atmosfera destinsa si sigura si sanatatea oamenilor nu este pusa in pericol sub nicio forma.
-ca se fac ecomonii de resurse si firma are capacitatea de a realiza produse noi de calitate superioara, la preturi accesibile.
Toate aceste garantii te fac eligibil sa participi la licitatiile publice pentru obtinerea unor contracte in valoare de mii de euro, fiindca firma este autentificata ca fiind una de succes si de incredere.
Tocmai de aceea ar fi bine sa combini certificarile intre ele si sa acoperi cat mai multe zone ale activitatii pe care o desfasoara firma ta.
Detii o banca privata? Ai nevoie si de standardul iso 27 001, dar si de cel de protectie a mediului, fiindca daca toate cartusele de la imprimanta sunt aruncate in spatele bancii sau puse in tomberoane, ai contaminat solul si subsolul pentru multi ani, Certificarile Iso sunt dovezi ca ne pasa de ceilalti, ca facem afaceri pentru ei si nu impotriva lor.
Ele sunt un fel de coduri ale bunelor maniere antreprenoriale pe care orice conducere a unei institutii sau firme ar trebui sa le aiba.
Certificarile iso sunt asa de importante, incat sunt inramate si puse pe peretii restaurantelor sau hotelurilor de lux ca lumea sa le vada si sa solicite serviciile sau produsele respective. Eliberarea acestor dovezi ale respectarii standardelor de calitate nu dureaza mult si nici nu costa mult.
Sa nu iti imaginezi ca firma Certificareiso.ro se limiteaza la eliberarea acestor certificari, ci ofera un set de solutii prin care activitatea din firma sau institutie sa se imbunatateasca si sa se ridice la standardele certificarii!
Pentru obtinerea certificarilor nu este nevoie sa te deplasezi de la domiciliu si sa lasi firma nesupravegheata zile intregi, ci comunicarea are loc in cea mai mare parte online.
Le pui la dispozitie documentele cerute, implementezi solutiile de dezvoltare oferite de cei mai buni specialisti ai momentului si in cateva zile primesti certificarea.
Viitorul este al firmelor care detin certificari, fiindca simultan cu detinerea lor apar si oportunitatile: castigarea licitatiilor, parteneri noi, dezvoltarea.
Proiectul de protectie a datelor este complet si personalizat conform domeniului de activitate al firmei.
De asemenea el tine cont de contracte si de legislatia actuala. Personalul care lucreaza cu date va fi pregatit temeinic sa cripteze corect informatiile si sa evalueze eventualele riscuri.
Dupa cum tu iti pastrezi cu strasnicie actele de care ai nevoie toata viata, la fel si firma careia ii incredintezi datele personale trebuie sa nu le piarda ca tu sa stii ca esti in siguranta.
Certificarea iso 27 001 este utila multor persoane, companii si institutii si obtinerea ei este facila. Cu toate ca valoreaza enorm, ea nu este deloc scumpa si se elibereaza rapid.
Intra pe site-ul furnizorului de certificari iso si alege cat mai multe documente care atesta comportamentul tau moral de intreprinzator si vei avea multe avantaje. Vei vedea cum vei fi de temut in licitatiile publice si parteneriatele vor veni unul dupa celalalt.
Certificarile garanteaza pozitia de top si cresterea productivitatii si a profitului.

De interes:  Descopera gama de produse de la ambalare-industriala.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.