Orange PrePay – cele mai interesante oferte pentru final de an 2023

Orange vine cu niște oferte mai mult decât interesante în sfera cartelei PrePay pentru final de an 2023, oferte pe care le vom comenta și noi în cele ce urmează, să vedem care dintre ele este mai interesantă și nu în ultimul rând, cărui tip de client se adresează. După cum știm, tot mai mulți clienți Orange pleacă din zona de abonamente și se duc în zona de PrePay, unde au de-a face cu niște prețuri mai bune față de abonamentele clasice însă beneficiile sunt cam aceleași. Din multe puncte de vedere astăzi este mult mai convenabil să fii pe PrePay decât pe abonament, libertatea pe care o oferă o simplă reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom este de neprețuit comparativ cu contractele semnate pe 24 de luni.

Cartela PrePay a devenit un concept ideal pentru utilizatori și din pricina faptului că astăzi există posibilitatea ca fiecare utilizator să-și încarce singur cartela, la orice oră, non stop prin intermediul site-urilor de genul incarca.ro. Înainte de existența acestor portaluri clienții PrePay depindeau de programul de funcționare al magazinelor ori operatorilor de telefonie mobilă de care aparțineau, era un adevărat calvar să-ți expire beneficiile la ore târzii în noapte, căci nu aveai de unde să-ți cumperi o reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom decât a doua zi dimineață.

De interes:  Încasarea facturilor la utilități devine realitate
reincarcare orange
reincarcare orange

Astăzi lucrurile s-au simplificat destul de mult, există aceste portaluri care oferă libertate deplină pentru utilizatorii PrePay.

Orange PrePay – cele mai interesante oferte pentru final de an 2023

Haideți să parcurgem împreună cele mai interesante oferte pentru sectorul PrePay pe care operatorul Orange le pune la bătaie acum la final de an 2023, să vedem ce există pe piața de buget, ce există pe piața celor care doresc beneficii.

Opțiunea 5 euro credit

În momentul în care utilizatorul beneficiază de MyOrange, aceste primește 155 GB trafic de date 4G, ceea este mai mult decât interesant pentru că în ziua de azi cu toții avem nevoie mai mult de internet decât de minute naționale sau în rețea. Cu toții folosim mai mult internetul pentru telefon decât să vorbim efectiv la el. Totuși, avem aici incluse minute nelimitat și SMS-uri în rețea, alături de 1000 de minute naționale. Durata de valabilitate pentru aceste beneficii este 28 de zile, ceea ce înseamnă că vor fi necesare în primă instanță 2 reîncărcări pe lună, în cazul portării.

De interes:  Ce sunt cartile tarot?

Opțiunea 12 euro credit

Această opțiune este adresată exclusiv celor care doresc să dea bani mai mulți pentru beneficii mai mari. Și, într-adevăr, cei care optează pentru această reîncărcare Orange lună de lună, atât timp cât sunt și clienți MyOrange, primesc în total 312 GB trafic de internet la viteză 5G (300 GB bonus + 12 GB internet internațional) din care ATENȚIE 13.33 GB roaming SSE. Iată prima extraopțiune care are inclus și puțin roaming în UE. 13 GB nu este mult într-adevăr, însă pentru cei care ies pentru câteva zile pe lună din țară este cu siguranță mai mult decât suficient.

Beneficiile pentru voce sunt și ele suficiente, adică nelimitat în rețea atât optiunea minute Orange dar și SMS-uri, iar în ceea ce privește minutele naționale, în ceastă ofertă sunt alocate 2000 de minute, ceea ce este mai mult decât suficient. Valabilitatea acestor beneficii este de 21 de zile, un mic inconvenient ce-i drept, dar și 312 GB de internet 5G nu-s de ici de colo. Sincer nu cred că mai există un operator de telefonie mobilă pe piața din România care să ofere pentru 12 euro mai mult internet decât oferă Orange prin intermediul acestei extraopțiuni.

De interes:  TOP 5 articole vestimentare pe care orice bărbat ar trebui să le aibă în garderobă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.