manager-live-studio-alexandra

Există multe zvonuri și curiozități pe internet dar și în mediul offline despre domeniul cel mai în vogă la ora actuală în România, iar pe această temă ne-am propus să vorbim și noi în rândurile următoare. Mai exact, dorim să vorbim despre câteva dintre cele mai discutate curiozități despre videochat.

Iar asta deoarece multe modele aflate la început de drum își pun diferite semne de întrebare, așa că împreună cu echipa LiveStudio, un studio videochat foarte apreciat în această industrie, ți le vom prezenta și ție în rândurile următoare.

Iată așadar care sunt curiozitățile cel mai des întâlnite în lumea videochatului:

Lipsa experienței este o problemă?

Foarte multe fete se tem de faptul că nu au experiență așa că aceasta ar putea fi o piedică în calea lor către succes în domeniul videochatului. Ei bine, nici un studio nu va refuza un model doar din cauza lipsei experienței. Cel puțin asta e valabil în cazul studio-urilor mari.

De interes:  Ce este polenul crud și ce beneficii are asupra organismului

Aceasta este un aspect pentru care s-a găsit foarte ușor o rezolvare. Mai exact, atâta timp cât alegi să colaborezi cu un studio serios așa cum este și LiveStudio, vei beneficia de training de specialitate astfel încât lipsa cunoștințelor să fie doar o problemă de moment.

În scurt timp vei avea toate cunoștințele unui model experimentat, așa că vei începe direct de la cel mai înalt nivel, obținând și câștiguri pe măsură. Prin urmare, lipsa experienței în domeniul videochatului nu reprezintă un impediment, așa că nu ar trebui să îl consideri astfel.

Ceea ce fac este legal?

Este o teamă pe care o vedem la foarte multe modele. Oricât de mult ne dorim să clarificăm acest lucru odată pentru totdeauna, deocamdată nu am reușit asta. De aceea trebuie să repetăm mereu și mereu că videochatul este un domeniu 100% legal iar colaborările se desfășoară în condiții de legalitate maximă, printr-un contract negru pe alb în care sunt menționate foarte clar toate condițiile.

De interes:  În ce constă dezinformarea din jurul vapingului

Astfel, vei ști încă de la început de drum că practici un job 100% legal la fel ca în orice alt domeniu. Prin urmare, nu trebuie să îți faci foarte multe griji în acest sens.

Totuși, contează foarte mult să colaborezi cu un studio care pune accent pe seriozitate și legalitate, pentru a evita diferitele neplăceri care ar putea apărea ulterior.

Se poate întâmpla ca plățile să întârzie?

Un alt semn de întrebare pe care multe modele și-l ridică este legat de sistemul de plăți. Mai exact, există temeri conform cărora plățile ar putea întârzia, ceea ce desigur că nu este deloc plăcut.

La fel ca mai sus, trebuie să subliniem faptul că este foarte importantă colaborarea cu un studio renumit, și nu cu unul de cartier, necunoscut, astfel încât să poți evita posibilele întârzieri de plăți.

Iar dacă vei respecta această recomandare, atunci cu siguranță vei fi plătită mereu la timp. Banii vor intra pe cardul tău bancar la data stabilită în contractul de colaborare, în fiecare lună.

De interes:  Guvernul României, pentru Adi Torma: „Cine v-a pus, domnule primar, să faceți atâtea proiecte?!”

Iar dacă dorești să ai o colaborare cât mai ok, atunci noi îți recomandăm LiveStudio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.