Energia pozitivă, show-ul pirotehnic, cu fum, confetti și artificii au făcut publicul să vibreze de bucurie, dansând fără oprire într-o nouă seară a visurilor devenite realitate la Arad. Cortina cade spre dimineață, după o altă noapte ce se anunță electrizantă!

Pasiunea și iubirea au fost elementele cheie ale zilei a doua de la ediția 2019 a Arad Open Air Festival, atât din partea publicului, cât și din partea artiștilor, care s-au simțit excepțional la Aeroportul Internațional din Arad. Mattn, Mahmut Orhan, Vali Bărbulescu și Steff da Campo au fost printre cei care i-au purtat pe cei aproximativ 12.000 de oameni prezenți într-o călătorie muzicală de excepție.

Arădenii s-au lăsat complet asupriți de Imperiul muzical a lui Mahmut Orhan, DJ-ul turc care, în 2017, a fost number one în țara natală. Tânărul artist se simte deja acasă la Arad, transmițând că îndrăgește foarte tare publicul din România. Și de această dată, Orhan a oferit un show plin de muzică bună, făcându-i pe cei prezenți fericiți cu melodii proprii precum: „6 days”, dar și cu remix-uri ale unor creații celebre precum Early Moring Dreams – Kadebostany.

De interes:  Mici secrete pentru o relatie de cuplu sanatoasa

Imediat după, pe scenă a urcat mult așteptata Mattn. A fost, într-adevăr, irezistibilă! „Pentru mine, a fost prima dată când am urcat pe o scenă din România. M-am simțit extraordinar, din public am primit un vibe foarte bun”, a transmis artista, după ce a coborât de pe scenă.

Muzica electronică a răsunat până dimineață, făcând publicul să danseze continuu, energie care a ajuns până la artiști. „Cea mai mișto atmosferă, cel mai frumos public, la fel ca la marile festivaluri”, a transmis Steff da Campo.

La Scena ABC, fanii muzicii ro-minimal au avut parte de sunete pline de energie pozitivă. Petre Inspirescu, Mihigh, Tulbure, Stoic au întreținut atmosfera până la orele mici ale dimineții când Herck b2b Timirash s-au completat foarte bine, făcând publicul să danseze până aproape de prânz.

Ranger Arena și Dinner in the Sky au oferit participanților posibilitatea să experimenteze lucruri noi, iar Dino Park Râșnov și Bimbo Party au oferit copiilor activități antrenante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.