Ca să nu-ți pui în pericol integritatea căminului, dar și sănătatea membrilor familiei tale, urmează exemplul bănățenilor gospodari și înlocuiește-ți cât mai curând posibil, vechiul sistem de evacuare al casei, cu un coș de fum premium din inox. Cunoscuți deja de peste 20 de ani ca meșteri desăvârșiți în domeniul încălzirii alternative din România, echipa sibiană care stă în spatele renumitului semineu lemne PEFOC, ne propun de această dată, o gamă profesională de coșuri de fum din inox, izolate cu materiale de calitate verificată, ideale pentru a fi montate la evacuarea tuturor tipurilor de soluții termice de tip șeminee sau sobe pe lemne.

Aceasta gamă de hornuri se diferențiază de restul produselor de pe piață, grație a două avantaje majore: datorită masei reduse a materialului din care este confecționat, acest model de coș de fum inox este mult mai ușor de transportat, de manipulat și de montat – de asemenea, designul este unul modern, care se potrivește oricărui stil de locuință. Al doilea avantaj major, reiese din faptul că beneficiază de posibilități multiple de configurare, este rezistent în timp și extrem de fiabil.

De interes:  Cum esti avantajat de institutiile creditoare daca esti bun platnic

Prețul unui astfel de coș de fum din inox este unul corect în raport cu ceea ce poate oferi. Calitatea oferită te va ajuta să economisești bani pe termen mediu și lung, deoarece facilitează o ardere mult mai curată, aspect pe care îl vei sesiza în economia de lemn consumat. Gama de coșuri de fum inox din oferta PEFOC, se ridică la cerințele exigente și standardele europene de siguranță în materie de evacuare a fumului și a gazelor arse.

Sistemul de coș de fum din inox este foarte apreciat de către clienții aflați în căutare de soluții termice pe care te poți baza. Este un sistem cu secțiune circulară, folosit în special pentru evacuarea gazelor de ardere a combustibilului solid, de la șeminee, centrale sau de la nivelul unui burlan soba pe lemne. Poate fi folosit și pentru generatoarele de căldură ce funcționează cu combustibil lichid sau gazos. Peretele exterior, rezistent la zgârieturi, se poate vopsi electrostatic cu negru, designul său devenind unul foarte modern și deosebit, din punct de vedere estetic.

De interes:  Pe site-ul magazinului mecanexim.ro gasesti piese de schimb kubota originale!

Printre componentele sistemului de horn inox se regăsesc: perete exterior din oțel galvanizat; perete interior din oțel inoxidabil; sudură cu cordon longitudinal Laser; izolație termică din vată minerală bazaltică.

Dintre caracteristici, le putem enumera pe cele mai importante, precum:

– poate fi folosit la orice tip de sursă: șemineu, sobă pe lemne, centrală pe peleți;

– utilizat pentru evacuare de combustibili: lichizi, solizi și gazosi;

– diametre interioare disponibile între fi150 mm și fi200 mm.

Așa că, nu mai sta pe gânduri și fă schimbarea de care ai nevoie chiar acum! Aruncă o privire pe site-ul oficial pefoc.ro, unde poți vizualiza întreaga gamă de sisteme de evacuare profesionale din inox sau ceramice, alături de modele premium de sobe sau șeminee pe lemne, peleți, gaz sau decorative, gratare de gradina premium sau economice, ideale pentru preparate gătite perfect în aer liber. Intră în legătură directă cu specialiștii PEFOC care te vor ajuta cu cele mai utile informații și răspunsuri, la toate întrebările tale legate de acest univers fascinant al soluțiilor termice neconvenționale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.