Traim intr-o perioada in care totul se desfasoara intr-un ritm extrem de alert. Suntem permanent in miscare, insa nu in sensul bun al cuvantului, in sensul sanatos, ci tocmai invers. Multi dintre noi plecam dis-de-dimineata la munca si ne intoarcem acasa abia seara. Timpul petrecut cu familia si in special cu cei mici s-a diminuat tot mai mult de la an la an. Din dorinta de a tine copilului ocupat si de a nu simti lipsa parintilor, il determinam constient sau inconstient sa devina dependent de tehnologie.

Repercursiunile asupra sanatatii fizice si psihice ale copilului sunt grave si deloc de neglijat. De aceea orice moment petrecut impreuna cu cel mic il va ajuta sa creasca sanatos si armonios. Activitatile pe care le putem desfasura alaturi de el pot fi interioare, acasa, sau exterioare, in spatiile publice. Jocurile specifice varstei le va capta atentia si vor deveni mai increzatori in propriile forte. Daca alegem sa mergem cu ei in parc sau la un loc de joaca dorim sa ii stim in siguranta. Existenta unor camere supraveghere va permite surprinderea tuturor evenimentelor petrecute.

De interes:  Unde jucăm păcănele pe bani reali online?

Pentru parcuri cele mai folositoare camere de supraveghere sunt cele de tip speed dome sau cele bullet cu lentila varifocala. Aceste camere IP HD au rolul de a monitoriza intreaga activitate petrecuta in parc, dar si de a preveni orice forma de violenta. Parcul trebuie sa fie locul in care copilul sa se poata juca in liniste, fara sa ii fie pusa in pericol viata de persoane iresponsabile. Multe situatii de violenta au fost inregistrate de camerele de supraveghere, iar agresorii au fost identificati si prinsi cu mai mare usurinta.

Daca parcul este un spatiu public in care se pot plimba orice persoane, spatiile de joaca inchise sau deschise apartin unor firme private, iar securitatea ocupa un loc important in buna desfasurare a tuturor activitatilor. Prin urmare, investitia intr-un sistem de supraveghere performant va avea un dublu efect. In primul rand va tine sub control angajatii si in al doilea rand va monitoriza joaca copilasilor, avand posibilitatea de a interveni de indata ce un incident apare.

De interes:  Despre gama de servicii de sudare - Laser Processing

Montarea unor camere supraveghere trebuie sa se realizeze intr-un mod responsabil pentru a acoperi intreaga suprafata destinata jocului. Cele mai folosite sunt acele camere de interior de tip dome, pozitionate pe tavan sau pe lateralul unui perete. Dimensiunea mica transforma camera supraveghere intr-una discreta, fara a avea rolul de intimidare. Parcurile de distractii exterioare, cu piscine vor necesita camere IP de tip speed dome. Acestea sunt prevazute cu o lentila varifocala de mari dimensiuni ce suporta zoom pe distante mai lungi. Chiar si camerele de exterior de tip bullet pot indeplini aceasta functie, daca au incorporata lentila varifocala cu zoom motorizat si autofocus pentru identificarea rapida a incidentelor.

Siguranta copilului primeaza in orice conditii. De aceea, indiferent ca il lasam acasa sau mergem cu el la joaca, in parc, avem nevoie de acel sentiment de control asupra oricarui eveniment petrecut in preajma lui. Instalarea unor camere supraveghere potrivite le vor transforma in gardianul digital al fiecarui parinte. Folosita corespunzator, tehnologia ne poate aduce si beneficii, nu doar prejudicii.

De interes:  Totul despre accesarea unui credit rapid fără anaf

Alegeti sisteme de supraveghere de cea mai buna calitate in magazinul onlne www.1CCTV.ro. Va punem la dispozitie o gama variata de produse, atat camere HD, cat si camere IP sau camere supraveghere wireless. Toate acestea provin de la cei mai importanti producatori din domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.