laptop-sh

În anul 2021, laptopul a ajuns să fie în topul preferinţelor românilor atunci când facem referire la alegerea unui calculator. Sunt tot mai puţini cei ce optează pentru achiziţionarea unui desktop PC nou sau chiar second hand, astfel încât utilizatorii de laptopuri au ajuns să fie majoritari.

Pare a fi destul de normal acest lucru, din moment ce portabilitatea este cuvântul de ordine atunci când vorbim de un laptop. Totdată, cu toţii ştim că sunt foarte mulţi dintre noi care la sfârşit de săptămână ne ducem în vizită la părinţi, la bunici, la ţară, etc.

Totodată, sunt copii ce au nevoie de aceste laptopuri pentru facultăţi, pentru şcoala online, mai ales că de o bună perioadă de timp, elevii şi studenţii de la noi din ţară şi nu numai ajuns să facă foarte multă şcoală online din cauza pandemiei de coronavirus ce a pus stăpânire pe întreaga lume şi a afectat chiar şi învăţământul, astfel încât elevii şi studenţii au ajuns să treacă cu şcoala în mediul online.

De interes:  Bilanț coronavirus 22 ianuarie: 2.699 de cazuri noi și 74 de decese

Aşadar, după cum spuneam, atunci când vorbim de laptopuri, ne referim în special la principalul punct forte ale acestora, şi anume portabilitatea, însă mai jos vom discuta dacă mai merită să îţi achiziţionezi un laptop refurbished sau SH, dar şi care ar fi principalele avantaje în ceea ce ţine achiziţionarea unui astfel de laptop second hand. Pentru început, trebuie să spunem de acum că da, merită pe deplin să îţi achiziţionezi un laptop second hand chiar şi în anul 2021.

Avantajele unui laptop second hand în 2021

În primul rând, indiferent că vorbim de un laptop second hand sau unul nou, ambele tipuri de laptopuri deţin cel mai mare avantaj, şi anume portabilitatea. Nu vei fi legat de foarte multe cabluri sau fire, unităţi, monitoare, şi aşa mai departe, aşa cum se practică în cazul unei unităţo desktop. Ai un singur cablu în cazul utilizării unui laptop, şi anume cel de alimentare, deoarece bateria laptopului trebuie să fie încărcată periodic.

De interes:  Cod galben de ploi în Banatul de munte – Banat FM sound factory

Pentru a-ţi face o idee, bateria unui laptop nou achiziţionat te poate ţine până la cel mult 3 ore într-o utilizare medie, în timp ce bateria unui laptop tip second hand va ţine până la două ore.

Sunt multe motivele pentru care să achiziţionezi un laptop second hand chiar şi în anul 2021, iar unul dintre acestea ar fi acela că vei putea să achiziţionezi un laptop second hand cu specificaţii la cel mai înalt nivel în schimbul unei sume de bani destul de bune, astfel că raportul tip calitate-preţ este un alt avantaj foarte mare în ceea ce ţine un laptop second hand.

Aşadar, fără niciun dubiu, merită să achiziţionezi un laptop second hand chiar şi în anul 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.