Companiilor de asigurari se lupta pentru atragerea clientilor

asigurari rca

In dificila perioada de criza financiara cand majoritatea companiilor au cunoscut diminuari semnificative a cifrelor de afaceri si implicit a profiturilor, domeniul asigurarilor a fost afectat si el in mod negativ. Astfel, s-au inregistrat scaderi considerabile a numarului de polite incheiate pentru asigurarile de viata, de sanatate, de locuinte si chiar CASCO, singurul tip de asigurare unde numarul numarul este in crestere fiind cel de asigurari RCA.

Acest lucru se datoreaza faptului ca din punct de vedere legal toate autovehiculele puse in circulatie trebuie sa aiba incheiata polita de asigurare RCA. Riscul de accidentare fiind foarte mare datorita traficului intens si a stresului, iar sumele care sa acopere daunele fiind foarte mari, sunt foarte putini cei care risca sa puna in circulatie autovehicule pentru care sa nu fi incheiat polita de asigurare RCA obligatorie.

Lupta companiilor de asigurari pentru a atrage cat mai multi clienti

Reducerea semnificativa a numarului politelor facultative a fost resimtita de catre companiile de asigurari, acesta fiind principalul motiv pentru care fiecare companie in parte incearca sa vina cu diverse oferte de asigurari RCA care sa atraga clientii.

De interes:  Cine plătește taxele la câștigurile în cazinouri?

Chiar daca in anii precedenti se prevedea o marire a tarifelor RCA, firmele de asigurari motivand ca nu mai pot acoperi pagubele, s-a constatat de fapt ca acest lucru nu a fost posibil tocmai din cauza ca se puteau pierde foarte multi clienti.

Pierderea clientilor rezulta in mod logic intr-o scadere si mai mare a profitului, fapt care intr-o economie de piata functionala a adus un mare avantaj clientilor companiilor de asigurari: pastrarea tarifelor pentru asigurari RCA la nivelul anului trecut.

Cum pot gasi posesorii de autovehicule polite de asigurari RCA ieftine

In lupta companiilor de asigurari pentru a-si mentine si a atrage noi clienti, acestea vin in mediul online cu site-uri ce contin informatie utila si accesibila tuturor celor ce au nevoie de asigurari RCA ieftine.

Atat pe site-urile proprii ale companiilor de asigurari, cat si ale firmelor partenere ce ofera astfel de servicii precum www.romasig.ro, potentialii clienti pot folosi un calculator RCA cu ajutorul caruia, in functie de anumiti factori, pot afla ce tarif urmeaza sa plateasca pentru a incheia o polita RCA.

De interes:  Restaurarea bisericii din Bocșa Română s-a finalizat

Site-urile dedicate incheierii politelor de asigurari RCA ajuta clientii prin intermediul soft-urilor folosite sa aleaga in cel mai scurt timp un RCA ieftin afisand, in urma datelor introduse in program, ofertele disponibile de la toate companiile de asigurari. In acest mod, fiecare client in parte isi poate alege firma la care va incheia polita de asigurare RCA intr-un timp foarte scurt.

Pe langa ajutorul dat in gasirea celor mai bune oferte de pe piata de profil, firmele care ofera asigurari RCA vin si cu servicii suplimentare pentru cei care isi incheie asigurarea online:

  • tarife mult mai mici decat cele practicate de catre reprezentantii companiilor de asigurari cu sediul in locatii in care platesc chirie.
  • transport gratuit a politelor de asigurare incheiate online, oriunde in tara, asigurat prin intermediul firmelor de curierat rapid.
  • timp redus de incheiere a politelor de asigurari RCA ieftine fara a fi nevoie de deplasare in diferite locatii pentru a se consulta ofertele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.