Lampi semnalizare iti poti cumpara din aproape toate magazinele de piese camioane. Sunt foarte multe oferte, la preturi si calitati diferite.

In mod normal lumea are tendinta sa le cumpere pe cele mai ieftine, nevrand sa investeasca sume mari de bani in ceva atat de banal. Dar cum se spune, pe bani putini, primesti ceea ce meriti, lampi semnalizare de slaba calitate.

Lampi, care la prima ploaie se strica pentru ca nu au fost facute etans, sau la primul soc se crapa datorita materialului de slaba calitate. Pe drumuri se pot intampla multe iar daca lampa de semnalizare se strica, vehicolul nu se mai poate deplasa fara remedierea problemei.

Exista insa o categorie de cumparatori cu pretentii realiste, care prefera sa plateasca pretul normal pentru siguranta ca piesele cumparate sunt de calitate. Ei se uita in primul rand la beneficiile pe care le au daca piesa respectiva este de calitate.

Mai ales in randul profesionistilor vedem o schimbare de abordare, cei care deseori lucreaza in deplasare pe vehicule comerciale si tiruri. Fiind atat de mult timp la volan isi dau seama de importanta sigurantei circulatiei si fac tot posibilul sa reduca pericolele.

De interes:  6 idei pentru o petrecere de botez intr-un ballroom Bucuresti

Chiar si o piesa mica cum este lampa de semnalizare poate crea dificultati mari pe carosabil. Daca lampa de semnalizare nu functioneaza corect, soferul vehicolului nu isi poate semnaliza manevra, ceea ce poate crea confuzii pe drum si implicit creste pericolul de accidentare.

Recomandarea noastra este sa nu porniti niciodata la drum lung fara o verificare prealabila a lampilor de semnalizare. Totodata este indicat ca inainte de fiecare pornire sa spalati de murdarie aceste lampi pentru ca lumina semnalizatoare sa fie cat mai vizibila.

Daca aveti la masina dvs. lampi semnalizare cu bec, poate ar fi timpul sa va ganditi la o schimbare. Lampile de semnalizare cu bec cedeaza incet locul lampilor cu lumina LED, mult mai performante si mai estetice.

Au aparut foarte multe tipuri de lampi semnalizare cu lumina LED. Lampile cu LED, daca sunt de calitate, pe langa aspectul modern au o luminozitate si un timp de raspuns mai bun.

Este adevarat ca aceste lampi semnalizare cu LED sunt mai scumpe dar au avantaje. In primul rand au o vizibilitate mai buna, ceea ce inseamna siguranta mai mare pe carosabil.

De interes:  Intrebari si raspunsuri despre centralele termice pe lemne

Un alt motiv este ca au un consum mai mic si sunt mai rezistente, tin mult mai mult timp decat cele cu bec. Sa-ti schimbi lampile de semnalizare de pe bec pe led poate fi privita ca o investitie in stabilitate si siguranta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.