Campioana Timișului merge în Liga 3! Caraș-Severinul rămâne fără reprezentantă!

Fortuna Becicherecu Mic a făcut un pas uriaș către Liga 3 de fotbal după ce a câștigat prima manșă a barajului de promovare cu scorul de 2-0 (1-0), în deplasare, cu Voința Lupac.

Primul din cele două meciuri care le pun față în față pe campioanele județelor Caraș-Severin și Timiș a arătat o superioritate clară a fotbaliștilor din Becicherecu Mic. La toate capitolele. Eșecul la două goluri suferit pe teren propiru face, practic, din returul de peste o săptămână o misiune aproape imposibilă pentru elevii lui Boșco Vișatovici. Socotelile ar fi putut fi încheiate chiar definitiv dacă alb-roșii nu ratau cu seninătate o sumedenie de ocazii.

Pe un teren care s-a prezentat bine în ciuda polii torențiale căzute chiar înainte de startul jocului, Fortuna a dominat de la un capăt la altul. Pecarov a deschis scorul după o jumătate de oră de joc, plasând cu capul balonul în poarta lui Petruț. Nici după revenirea de la cabine gazdele nu au semănat prea mult pericol la poarta adverse, în timp de timișenii au continuat să alerge după gol. Și-au create multe situații, dar au mai înscris o singură dată, prin Hodiș. Suficient însă pentru a risipi orice emoție pentru retur. Dar, cum în actualul sezon fotbalistic s-au văzut minuni și mai mari, poate că e mai bine să se aștepte fluierul final al returului de sâmbăta viitoare, de la Becicherecu Mic.

De interes:  De ce sa alegi gazduirea web dedicata?

Dacă Lupacul ratează și anul acesta promovarea, Caraș-Severinul rămâne fără nicio echipă în Liga 3 după ce CSM Reșița a făcut pasul spre Liga 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.