Avantajele dating-ului online: cum sa gasesti un partener

Contrar credintei populare, multi oameni gasesc partener online. Daca ai participat vreodata la intalniri online, stii ca poate fi o provocare. De fapt, daca ai participat vreodata la intalniri, stii ca poate fi dur.

Experientele cu dating-ul online tind sa fie mixte. Unii oameni au experiente excelente care se incheie in relatii satisfacatoare. Altii au povesti pline de confuzie si frustrare. Astfel, la fel ca orice alt mod pana in prezent, intalnirea unui partener online are atat avantaje, cat si dezavantaje.

Deci, cum se intalneste cineva cu succes online? Dupa cum se dovedeste, o simpla analiza a avantajelor si contra contra intalnirilor online poate ajuta foarte mult. Din fericire, cercetarea psihologica se intampla doar sa aiba o astfel de analiza.

Cele mai mari avantaje ale intalnirii online

Dar se intampla in fiecare zi: Doua persoane se intalnesc online, decid sa stea in viata reala, sa se petreaca bine impreuna si sa o faca din nou. Si din nou. Si din nou. Uneori, insa, poate parea putin probabil ca aceasta experienta anume sa vi se intample.

De interes:  Cateva noutati aduse de Windows10 20H1

Intalnirea online este in esenta cumparaturi partenere

Daca te duci la un bar si sa creezi o conversatie cu cineva este echivalentul cumparaturilor la ferestre (produsul arata destul de bine, dar nu stii cu adevarat nimic despre specificatiile sale), atunci intalnirea online este ca cumparaturile pe Amazon (in faptul ca Amazon iti cunoaste cumparaturile. obiceiurile, ceea ce va place in general si va poate oferi o defalcare completa a produsului cu toate avantajele, caracteristicile si bonusurile fiecarui produs in comparatie cu altele de acest fel).

Cele mai mari avantaje ale intalnirilor online, asa cum le vad, sunt:

– Algoritmi de potrivire care vor ajuta sa va conectati cu persoane compatibile

– Accesul la interesele romantice mult mai potentiale intr-un interval de timp mult mai mic (eficienta si volum)

– Mai multe niveluri de comunicare pentru a va permite sa usurati conversatiile cu diferite grade de angajament, evitand in acelasi timp situatii jenante (vizionarea a 50 de persoane intr-o seara cu intalniri online? Usor. Abordarea a 50 de straini atractivi intr-un bar / cina? Mult mai dificil pentru majoritatea oameni.)

De interes:  7 categorii de mobilă și cum se transportă fiecare în parte

– varietatea de site-uri de intalnire care va pot ajuta sa va conectati cu persoane care ar putea avea mai multe interese de nisa. De exemplu, site-uri pentru a gasi iubire, sex, escorte, gay, relatii, etc.

– Noi prieteni. Nu veti avea chimie cu toti cei pe care ii intalniti prin intalniri online, dar este foarte probabil sa ramaneti prieteni apropiati cu persoanele pe care le intalniti prin anumite site-uri, deoarece veti avea totusi un grad foarte ridicat de suprapunere de personalitate / personaj cu lor.

– Multitudinea de site-uri de dating si aplicatii de intalniri online in aceste zile. Indiferent daca cautati barbati sau femei, o relatie sau un sex, exista o optiune de intalnire online pentru dumneavoastra. Intra pe sexfete.ro si alege dintr-o varietate de profile fete pentru intalniri, relatii, etc.

Desigur, dating-ul online este singura optiune. Cred ca inca poti intalni oameni in viata reala. Dar cred ca online a devenit un mod valid si usor pana in prezent. Si ofera unele avantaje pe care nu le are in asteptarea si speranta de a intalni pe cineva din lumea reala.

De interes:  Ce trebuie să știi înainte de a vizita un cabinet stomatologic

Desi nici o metoda unica pentru a gasi un partener nu este fara dezavantaje, procentul de persoane care isi intalnesc partenerul prin intermediul intalnirilor online este ridicat si exista un motiv pentru asta. Intalnirea online este distractiva, eficienta si este mult mai usor sa intalnesti pe cineva care sa se alinieze valorilor tale principale daca stii ce cauti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.