Cele trei echipe timișorene de liga secundă au treabă în Vinerea Mare, cu meciuri importante. Ripensia are o deplasare grea, pe terenul lui U Cluj, în timp ce la Timișoara, pe „Dan Păltinișanu”, vor da piept cele două Poli, ASU și ACS.

Cel mai bine în clasament stă Ripensia, pe locul 9, dar nu la mare distanță de ultimul loc retrogradabil, de care o despart doar 6 puncte. De aceea, Alexandru Pelici speră ca echipa lui să o încurce pe U Cluj. „Un meci important, aşa cum vor fi toate pentru noi până în momentul în care vom fi salvaţi matematic de la retrogradare. Jucăm împotriva unei echipe care se pare că şi-a revenit după o uşoară perioadă în care au avut probleme vizazi de rezultate. În ultimele două meciuri în deplasare au marcat 14 goluri. Ne aşteaptă un joc cu o echipă cu jucători experimentaţi şi sperăm să facem un joc bun şi, de ce nu, să încercăm să luăm punct sau puncte, cum am făcut-o şi în deplasare la Clinceni, locul întâi. Pentru asta trebuie să muncim, să alergăm mult, să fim modeşti, umili, şi să dăm totul în teren”, a declarat Pelici.

De interes:  Dosar penal pentru tupeu! Baia în fântâna cinetică poate „costa” până la 2 ani de închisoare!

Pe „Dan Păltinișanu”, ASU Poli e gazda partidei cu ACS. Deși concitadina stă mult mai prost în clasament, Cosmin Petruescu știe că adversara va încerca să-i facă o viață grea echipei sale. „Ne aşteaptă o altă partidă extrem de dificilă împotriva unui adversar incomod şi extrem de motivat pentru acest joc. Cea mai mare greşeală pe care putem să o facem ca şi club, ca şi staff, ca şi jucători, ar fi să tratăm meciul prin prisma poziţiilor actuale din clasament ale celor două echipe. Poziţia lor este influenţată de ceea ce s-a întâmplat în prima parte a campionatului din cauze pe care ei le cunosc foarte bine. În acest retur de campionat, adversarii noştri au adunat 13 puncte. Au pierdut trei jocuri în campionat, cu Clinceni, Chindia şi UTA, la început de sezon. Sunt suficiente motive pentru a trata jocul cu maximă seriozitate. Noi suntem o echipă care am arătat un fotbal destul de bun. În ultimele etape am pierdut un singur meci, avem un moral bun. Suntem încrezători că putem obţine cele trei puncte”, a precizat cosmin Petruescu.

De interes:  Ce faci când cineva te urmărești? Cum te aperi?

Valeriu Răchită a ales să nu dea declarații înainte de acest joc, mai ales că perspectiva retrogradării se conturează tot mai mult pentru formația sa. Meciul de la Cluj al Ripensiei va începe la 18,30 și va fi televizat. Derby-ul dintre cele două Poli începe la ora 19 și nu va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.