Descoperă funcția Cash Out

Pariurile sportive reprezintă o forma de distracție în care rezultatele finale sunt greu de anticipat. Nimeni nu poate să știe până la sfârșitul partidei, care este echipa câștigătoare și care va fi scorul la încheiere. Lucrurile sunt și mai complexe atunci când se confruntă echipe sau sportivi cu valoare foarte apropiată și cote foarte asemănătoare. În cazul în care nu vrei să aștepți rezultatul final al unei întreceri de pe un bilet simplu sau desfășurarea și încheierea tuturor partidelor de pe un bilet combinat, ai acum la dispoziție, doar la pariuri sportive online, funcția de Cash Out.

Nu toate platformele de pariuri sportive de pe internet oferă utilizatorilor această opțiune. Și fiecare operator își rezerva dreptul de a acorda această facilitate doar pentru anumite meciuri. Pentru a vedea ce presupune și cum te poți bucura și tu de toate avantajele oferite, vom trata mai jos caracteristicile opțiunii oferite de Betfair.

Ce este opțiunea Cash Out?

De interes:  Cât de utilă este epilarea cu laser?

Această opțiune reprezintă cea mai bună metodă pentru a-ți asigura un profit sau de a-ți opri pierderile, oricare ar fi rezultatul final al unui meci. Astfel, nu mai ești obligat să aștepți finalul unei partide sportive ci poți alge singur care este momentul oportun pentru a solicita o încasare pentru un   pariu. Funcția este automatizată și îți spune  în fiecare moment ce poți câștiga dacă ieși și ce ai de pierdut dacă nu mergi până la capăt.

Suma câștigată la momentul decis, poate fi luată în totalitate sau parțial, lăsând restul mizei să ruleze în continuare. Opțiunea este disponibilă pentru mai multe sporturi, nu doar pentru fotbal. Poți alege oricare dintre sporturile pentru care este disponibilă opțiunea, fie că este vorba de tenis sau curse de cai. Funcția este prezentă pe bilet, în cazul acestei platforme, atât în varianta desktop, cât și pentru mobil sau tabletă,  printr-o pictogramă cu galben.

Funcție de Cash Out poate fi folosită și doar pentru o parte din pariu?

De interes:  Cum poti rezolva rapid o problema cu ajutorul serviciilor de amanet

În cazul în care ți-ai asigurat pentru un bilet simplu profitul pe care ți-l dorești, dar meciul nu s-a terminat încă, poți alege să ieși cu toți banii sau doar cu o parte dintre ei. În cazul în care pe un bilet combinat ai câștig sau pierzi mai mult decât te aștepți, poți alege în aceeași manieră să te oprești, chiar dacă există meciuri încă neîncheiate sau chiar nejucate. Pentru a vedea câștigul optim pe moment și cel potențial de la final, există un cursor ce indică sumele.

Când nu este disponibilă funcția Cash Out deși a fost oferită inițial?

În unele cazuri funcția nu este disponibilă imediat, atunci când urmează un moment în care se preconizează un eveniment important care poate schimba soarta meciului. În acest caz, există un mic decalaj, pus la dispoziție de operator pentru a-ți oferi un răgaz, în caz că te răzgândești.

Funcția nu mai este disponibilă nici în cazul în care din motive ce țin de evoluția meciului, de vreme sau  de evenimente neprevăzute, meciul a fost anulat sau suspendat.

De interes:  3 motive sa spui “da” unei perechi de ochelari de vedere

Pariurile sportive și opțiunile oferite se adresează  doar celor care au peste 18 ani. Joacă responsabil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.