Alte 14 străzi promise de primarul orașului Oțelu Roșu sunt ca în palmă. Recent s-a finalizat recepția lucrării de peste 1,5 milioane de lei, bani veniți de la bugetul local.

Cu aceste străzi, orașul de pe Bistra este asfaltat în proporție de 80%, edilul Luca Mălăiescu promițând că până anul viitor, tot cu bani de la buget, va repara și moderniza și ultimele străzi din urbea de pe Valea Bistrei.

S-au terminat lucrările și pe strada Pescarilor. Am cuprins 14 străzi în acest proiect cu finanțare locală. Suma totală în urma licitației a fost de 1,6 milioane de lei și ne-am încadrat așa cum am spus că vor fi gata până în toamna aceasta. Este o firmă din Oțelu Roșu așa că am dat de lucru și la cetățenii noștri și am putut mai ușor să verificăm calitatea lucrărilor.”, ne-a declarat primarul orașului de pe Valea Bistrei.

Luca Mălăiescu a mai spus că unele străzi dintre cele care au fost modernizate nu au fost asfaltate niciodată. Zilele trecute s-a efectuat recepția lucrării, s-au marcat străzile și s-au ridicat capacele de canalizare.

De interes:  Biografii „de Nobel”, momente istorice și un recital de poezie pe acorduri de chitară, la Medici’s Academica din Timișoara

Sunt foarte mulțumit pentru că văd oamenii mulțumiți, totul nou. Am promis până la finalul acestui mandat străzile reabilitate și mă țin de cuvânt. Deja este în procedură de licitație și proiectul pentru execuția străzilor care au mai rămas de asfaltat. Valoarea lucrării este de 4,8 milioane de lei, bani care vor fi alocați tot de la bugetul local, dar în două etape. Primele două milioane le-am alocat din bugetul pe acest an și restul vor fi cuprinse în planul de investiții pe anul viitor. În acest fel și restul de 20% din străzile rămase neasfaltate vor fi modernizare.”, ne-a mai specificat Luca Mălăiescu, primarul orașului Oțelu Roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.