Relaxare la puterea a doua! Aer pur ca în Alpi, respirat de la ferestrele Cabanei Claris

Vara s-a terminat, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne zboare gândul de la relaxare. Pauzele sunt benefice și cresc productivitatea, iar dacă terapia cu ozon este bonus, așa cum e la Cabana Claris din stațiunea Crivaia, pofta de evadare e și mai mare.

Peisaje pitorești, liniște și aer pur ca în Alpi sunt doar câteva bucurii sufletești pentru cei care aleg să își petreacă vacanțele sau timpul liber la Cabana Claris din stațiunea Crivaia, județul Caraș-Severin. Situată la 700 de metri altitudine, pe o pantă însorită a Văii Bârzavei, Cabana Claris este o oază de liniște înconjurată de sute de hectare de pădure. Un loc în care oricine poate evada dintr-un mediu poluat și plin de agitație. Datorită stratului gros de ozon, la Claris terapia se face doar prin simpla respirație. 

Este deja cunoscut faptul că ozonul stimulează sistemul nervos și totodată distruge toxinele. Pentru că ajută la îmbunătățirea capacității de efort și a rezistenței, sportivii de performanță obișnuiesc să apeleze des la această terapie.Ozonarea este benefică în probleme articulare, reumatismale, stres și oboseală cronică, dar și pentru energizarea organismului. Așadar, dacă jobul tău este unul solicitant și ai nevoie să te deconectezi pentru câteva zile de la cotidian, zona Cabanei Claris este ideală pentru tine.”, a spus Mihaela Stoica, managerul Cabanei Claris.

Cei care ajung la Cabana Claris, pe lângă aerul tare de care se „lovesc”, au parte și de o gamă largă de activități și facilități. De exemplu, Mihaela Stoica, gazda vizitatorilor, este antreprenor în serie, dar și trainer certificat John Maxwell. A urmat cursurile pentru că și-a dorit ca toți cei care aleg cabana ca destinație pentru team buildinguri să beneficieze de cele mai bune traininguri și cursuri prin care pot atinge performanța. Nu au fost uitați nici cei mici. Copiii se pot juca sau pot explora un colț de natură plin de surprize.

De interes:  Când apelăm la o firmă de tractări auto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.