dulapuri frigorifice profesionale

Cand vine vorba de servicii in domeniul alimentar, HORECA, restaurante, cafenele si patiserie, trebuie sa se ia in sema achizitionarea de dulapuri frigorifice profesionale. Avantajele cu care vin aceste dispozitive sunt numeroase. In primul rand contribuie la buna pastrare a alimentelor, maresc durata de viata a preparatelor, fara a le afecta caracteristicile, impiedica dezvoltarea agentilor patogeni si formarea coloniilor bacteriene. Efectele pozitive nu se opresc aici, dulapurile profesionale influenteaza activitatea comerciala si prin reducerea consumului de energie si nu in ultimul rand prin aspect estetic. In randurile urmatoare vom descoperi care sunt principalele tipuri de dulapuri frigorifice puse la dispozitie de producatori.

Dulapuri frigorifice de patiserie

Dulapurile frigorifice de patiserie pastreaza deserturile proaspete. Conditiile de umiditate si temperatura din interior sunt atent controlate, astfel incat preparatele sa nu isi piarda din caracteristici, aspectul  si sa nu isi modifice gustul. Echipamentele nu sunt doar utile ci sunt si ergonomice, fiind prevazute cu elemente care faciliteaza manevrarea si operarea acestora. Intre dispozitivele destinate domeniului de patiserie se numara cele de tip vitrina, cu aspect estetic placut si functii de racire exceptionale care pun in valoare preparatele. Pot fi utilizate in restaurante, cafenele, baruri, magazine, buticuri, cofetarii si nu numai.

De interes:  Sfaturi pentru amenajarea mobilei in livingul casei tale

Dulapuri congelare patiserie

Dulapurile de congelare a patiseriei sunt indispensabile pentru pastrarea aluaturilor si a preparatelor de patiserie congelate. Un business care desfasoara activitati specifice pe segmentul de preparare a patiseriei are de castigat cu aceste dispozitive, nu doar prin prisma pastrarii si depozitarii preparatelor semipreparate, ci si prin economiile substantiale ce se pot realiza cu ajutorul acestora.

Dulapuri frigorifice peste

Astfel de dispozitive nu trebuie sa lipseasca din unitatile ce comercializeaza peste, dar nici din restaurante si firme de catering. Aparatele sunt prevazute cu rafturi special concepute care permit pastrarea pestelui proaspat in cele mai bune conditii. Au avantajul ca pot sustine mai multe sortimente in recipientele speciale, si sunt prevazute cu geam de expunere. Temperatura si starea de umiditate din interior sunt atent controlate astfel ca pestele si fructele de mare isi mentin aspectul proaspat.

Vitrine frigorifice pentru carne maturata

Vitrinele frigorifice pentru carne maturata nu sunt doar simple dispozitive de pastrare a preparatelor, sunt instrumente active in acest proces. Sunt prevazute cu functii speciale de ventilare, reglare a temperaturii si umiditatii care favorizeaza fragezirea carnii si pastrarea acestia in cele mai bune conditii pe termen mediu. Datorita caracteristicilor deosebite au devenit instrumente active in procesul de maturare, deci sunt indispensabile in restaurante, firme de catering si in businessuri care au ca activitate specifica preparara si prelucrarea carnii.

De interes:  Fete cochete pe biciclete! Reșița, pregătită pentru zâmbete elegante pe două roți

Vitrine de prezentare

Vitrinele de prezentare sunt poate cele mai importante instrumente de vanzare, acestea nu doar ca pastreaza preparatele in stare perfecta ci le ofera si aspectul estetic care sa atraga clientii. De cele mai multe ori acestea sunt utilizate in magazine si unitati comerciale cu autoservire, de aceea sunt ergonomice si usor de manevrat.

Acestea sunt cinci cele mai folosite dulapuri frigorifice existente pe piata, care este cel mai potrivit pentru afacerea ta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.