Andrei Burca vorbeste despre secretul lui Dan Petrescu

CFR Cluj a debutat cu victorie in grupele Europa League iar Andre Burca sustine ca Dan Petrescu este un maniac al detaliilor si ca totul este cat mai bine organizat.

Vezi pe aceasta pagina mai multe stiri din sport.

Andrei Petrescu a vorbit deschis despre secretul lui Dan Petrescu

„Este un aspect foarte important în timpul jocului, pentru că îţi oferă şansa de a marca. Poţi să nu ai nicio ocazie în timpul jocului şi, dacă ai un corner sau o lovitură liberă pe care ştii să o execuţi, unde să te plasezi, poţi înscrie. Mister lucrează foarte mult aceste faze fixe, cel puţin în ziua jocului o oră stăm pe teren şi lucrăm. Ştim adversarul cum bate loviturile libere şi cornerele. Noi ştim ce trebuie să facem şi consider că este foarte important.

Avem vizionare. Avem vizionarea meciurilor noastre după, avem două zile în care vizionăm adversarul, ştim totul despre el, pregăteşte Mister foarte bine meciurile, ne pune exact ce trebuie să ştim despre advsersar, despre adversarul direct pe care îl are fiecare jucător.

De interes:  Analizele si calculele amanuntite reprezinta baza pentru biletul zilei castigator

În ziua meciului facem pe teren, ne aşezăm cei care urmează să evoluăm şi executăm pur şi simplu. Executăm, batem faze fixe, cornere şi lovituri libere şi fiecare ştie unde trebuie să stea.

Nu am mai lucrat așa fazele fixe. La nicio echipă, nu. Cu Mister este pentru prima oară şi chiar mă bucur că datorită lui avem acest puncte şi în campionat şi am reuşit doi ani la rând să ne calificăm în grupele Europa League.

(Cât simţi că ţi s-a îmbunătăţit fotbalul datorită acestui mod de lucru?) Foarte mult, pentru că Mister ştie să ne capaciteze pe toţi, scoate ce e mai bun din fiecare jucător şi asta consider că este meritul lui.

M-a învăţat dânsul să joc sub presiune, să fiu concentrat la fiecare fază, să stau în teren, să mă poziţionez bine”,  a declarat Andrei Burca.

Gigi Hagi este de parere ca reusitele lui Dan Petrescu la CFR Cluj au fost posibile din cauza faptului ca  “ Bursucul” a avut parte de sutinerea conducerii. In plus acesta mai considera ca oficialii i-au creat toate conditiile pentru a putea face performanta.

De interes:  Sărbătorile s-au încheiat, reîncepe vânătoarea de puncte. Rosso-nerii reșițeni speră să bată și la Sebiș – BANAT

„Vreau să-l felicit pe Dan, suntem mândri de el, de CFR, e un lucru extraordinar că au câștigat. Dan Petrescu e ‘nebun’, precum Bielsa, e foarte bun. Conducerea CFR-ului i-a creat condiții, iar el, ca și manager, a făcut echipa să joace pe stilul lui.

Fiecare antrenor are viziunea lui, fiecare are stilul lui. Important este să ai succes, iar Dan are succes. El este un exemplu pentru noi, este cel mai bun. El ne arată cum să ajungem în cupele europene.

Principiul meu de bază este să nu iau o echipă de pe drum. Greșelile mele au fost când am luat o echipă de pe drum. Când am luat o echipă de la început, am câștigat. N-am nevoie să revin pe bancă, am o muncă foarte bună în Academie, unde încerc să formez o nouă generație”,  a spus Gigi Hagi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.