Compania locală de termoficare Colterm anunță că de joi, 3 octombrie, va începe și probele la cald, după cele la rece, care au avut loc la finalul lunii septembrie. Livrarea energiei termice se va face etapizat, dar toți timișorenii racordați la sistemul de încălzire centralizată trebuie să simtă că în calorifere va circula apă caldă.

Probele la cald vor începe de joi, 3 octombrie, ora 9.00. Mai întâi, căldura se va livra la parametri reduși, cu apă la 35 de grade. Colterm anunță că până luni, 7 octombrie, mai ales că temperaturile vor și scădea zilele viitoare, energia termică se va livra în formă continuă. În funcție de cum va fi vremea, compania va ridica temperatura apei din calorifere sau, dacă se va încălzi, deși prognoza nu dă o asemenea veste, atunci se va livra căldură doar noaptea sau va fi întreruptă total.

Timișorenii cu repartitoare sunt rugați să deschidă instalațiile interioare, pentru a vedea dacă sunt probleme cu livrarea căldurii. Colterm anunță că pe anumite trasee, în caz de probleme tehnice, e posibil ca livrarea încălzirii să fie întreruptă. Dacă până vineri, 4 octombrie, ora 20.00, nu simțiți că s-au încălzit caloriferele, puteți suna la dispeceratul Colterm, la 0256 494 133, 0356 909 (tasta 4) sau 0756 061 468.

De interes:  De ce ai nevoie de școala auto moto București

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.