Verificările au fost efectuate de către 140 de efective de poliție, jandarmerie , reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și poliție locală, precum și reprezentanți ai Autorității Naționale Sanitar Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor și ai Ministerului Sănătății!

In cadrul verificărilor , 54 de societăți comerciale, persoane fizice autorizate, obiective și locații, au fost și ele controlate  cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, iar 650 de persoane au fost legitimate.

Totodată, au fost controlate 65 de mijloace de transport, unde au fost depistate 54 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 55 din 2020.

In același timp, au fost aplicate alte 22 de sancțiuni contravenționale pentru fapte de natură economică și pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, printre care șase operatori economici au fost sancționați contravențional pentru organizarea de activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții sau restricții.

” Aceste acțiuni vor continua pe toată perioada stării de alertă, pentru sănătatea și siguranța cetățenilor “ 
Pentru a preveni îmbolnăvirea cu acest virus , respectați in continuare  măsurile de protecție sanitare și distanțare fizică!
De interes:  Rectificarea bugetară acoperă doar un sfert din datoriile Reșiței!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.