Cele mai bune soluții de depozitare pentru băi mici

Băile mici necesită soluții de depozitare ingenioase pentru a maximiza spațiul disponibil, fără a compromite stilul sau funcționalitatea. Iată câteva idei eficiente și estetice pentru organizarea și depozitarea în băi de dimensiuni reduse:

1. Rafturi suspendate

Rafturile suspendate sunt o soluție excelentă pentru spațiile mici, deoarece ocupă puțin loc și pot fi montate pe pereți în zone neutilizate anterior. Poți folosi rafturile pentru a depozita prosoape, produse de îngrijire sau decorațiuni. Alege rafturi în culori care se potrivesc cu schema de culori a băii pentru un aspect coerent.

2. Mobilier multifuncțional

Alege mobilier care oferă mai multe funcții într-un singur produs. De exemplu, un dulap sub chiuvetă poate oferi spațiu pentru depozitare, în timp ce partea de sus servește drept suport pentru lavoar. Un alt exemplu ar fi un dulap cu oglindă integrată, care oferă spațiu pentru depozitare, în timp ce oglinda ajută la mărirea vizuală a spațiului.

3. Coșuri și cutii de depozitare

Coșurile și cutiile pot fi folosite pentru a organiza obiectele mici și pentru a păstra ordinea pe rafturi sau în dulapuri. Alege coșuri din materiale naturale pentru un aspect cald sau cutii transparente pentru a putea vedea conținutul lor fără a fi nevoie să deschizi fiecare în parte.

De interes:  Mai este discriminarea rasială o problemă fundamentală a României? INTERVIU cu președintele Centrului de Advocacy și Drepturile Omului, Cerasela Bănică

4. Bare și cârlige pentru prosoape

Utilizează spațiul vertical instalând bare sau cârlige pentru prosoape pe ușa de la baie sau pe pereți. Acestea oferă o soluție practică pentru uscarea prosoapelor, fără a ocupa prea mult spațiu. Barele cu mai multe niveluri sunt particular de utile pentru familii.

5. Organizatoare de duș

Pentru a evita aglomerarea marginilor căzii sau a podelei cabinei de duș, folosește organizatoare de duș care se agață de ușă sau de perete. Acestea pot păstra la îndemână șampoanele, săpunurile și alte produse de îngrijire personală.

6. Mobilier pe colțuri

Mobilierul proiectat special pentru a se potrivi în colțuri poate oferi spațiu de depozitare suplimentar fără a ocupa prea mult loc. Dulapurile sau rafturile de colț sunt ideale pentru băile mici și pot oferi un loc excelent pentru articolele esențiale.

7. Ușile dulapurilor: spațiu suplimentar de depozitare

Profită de spațiul disponibil pe interiorul ușilor dulapurilor montând cârlige, suporturi sau buzunare mici. Acestea pot fi folosite pentru a depozita obiecte mici, cum ar fi ustensilele de machiaj, bijuterii sau produse de îngrijire personală.

De interes:  Cum să începeți să investiți cu un împrumut fără dobândă?

8. Etajere deasupra ușii

Dacă ai spațiu liber deasupra ușii de la baie, poți monta o etajeră pe care să depozitezi prosoapele suplimentare, hârtia igienică sau alte produse care nu sunt utilizate zilnic.

Prin utilizarea inteligentă a spațiului și a soluțiilor de depozitare, poți transforma o baie mică într-un spațiu funcțional și stilat. Aceste idei te pot ajuta să creezi o baie organizată, unde fiecare obiect are locul său, fără a sacrifica aspectul sau confortul.

Surse articol – Reviste de HOME & DECO:

gradina-casa.ro
ideicasasigradina.ro
blogcasaconcept.ro

Sursa foto: Freepik

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.