Iubitorii de animale din Moldova Nouă pot contribui la diminuarea fenomenului răspândirii câinilor fără stăpân. Astfel, în sprijinirea construcției Adăpostului Speranței M9 (zona Vărad), pe raza orașului de la malul Dunării au fost înființate mai multe puncte de donații.

Problema câinilor vagabonzi din urbea de lângă Dunăre se îndreaptă cu pași mici, dar siguri spre rezolvare. Încă din luna iunie a acestui an au început lucrările la construirea adăpostului pentru patrupede, iar conform spuselor viceprimarului Adrian Moiseș, starea bună a vremii favorizează înaintarea materializării acestei idei, semn că în curând animalele abandonate vor avea parte de un tratament mai bun, lucru care va facilita drumul spre adopție, animalele putând beneficia, în sfârșit, de căldura unui cămin.

Toți cei care doresc să se alăture demersului inițiat de autoritatea publică locală, aducându-și contribuția la finalizarea adăpostului, o pot face prin intermediul donațiilor, punctele în care sunt plasate urnele în acest sens fiind următoarele:

De interes:  Tot ce trebuie sa stii despre bicicletele electrice

sediul Primăriei Moldova Nouă;

Imperial Market SRL, precum și magazinul Imperial din centrul orașului;

Centrul de Afaceri taxe și impozite;

Salon Amely (bl. 4);

Salon Bella Donna (bl. 3A);

magazin alimentar Boșneag (Piștolea).

Inițiatorii proiectului spun că orice fel de ajutor din partea cetățenilor este binevenit, pe lângă donațiile în bani, locuitorii din Moldova Nouă având posibilitatea de a contribui fie cu hrană pentru patrupede, fie cu materiale de construcții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.