Trei zile incendiare de rock, în Cetatea de Foc! Camera 101, Celelalte Cuvinte, Byron sau Rockabella se alătură greilor festivalului din 5-7 iulie 2019.

Nu doar legendele vor urca pe scena festivalului Custom. Alături de Uriah Heep, The Rasmus sau U.D.O, rockul românesc va vibra și va fi pus în valoare la cote maxime. Dimitri’s Bats, Melting Dice, Adam’s Nest, Rockabella, Byron, Celelalte Cuvinte, Camera 101, Gândul Mâței, BABY ELVIS, The Road Band feat. Dean Bowman sunt toți cei care completează până în acest moment lista invitaților la unul dintre cele mai așteptate festivaluri din Banat.

Cele trei zile „cu adevărat magice”, așa cum le place organizatorilor să le descrie, vor fi dedicate în exclusivitate rockului, de la cel clasic, până la cel progresiv și tuturor acelora care realizează importanța unui astfel de eveniment în orașul de la poalele Munților Semenic, o renaștere a întregii zone, dărâmată din punct de vedere industrial, dar care poate deschide noi orizonturi, perspective, tocmai prin atragerea cât mai multor persoane la acest festival „ce speră să devină cunoscut nu doar în țară, ci și în străinătate”, după cum declară reprezentanții Primăriei Reșița, inițiatorii proiectului.

De interes:  Poți avea copii chiar dacă suferi de cancer de col uterin? Iată ce trebuie să știi

Oldies but goldies are about to meet the NEW! 

„Custom Reșița e emoție pură. E renașterea din propria cenușă a unui oraș care a fost etalon al industriei românești; e fostul oraș industrial cu împrejurimi spectaculoase, care dorește să-și revendice locul printre orașele de interes turistic ale României. Reșița are cel mai mare potențial turistic al României, în momentul de față, cu o zonă a Munților Banatului prea puțin exploatată din acest punct de vedere”, transmit organizatorii festivalului.

Don’t forget to mark the days, take your ticket and come to be a part of a custom made festival!

Hiturile trupelor Massive Vagons, DORO, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, Alex Calancea și Lupii și ale celor de la ALTERNOSFERA vor răsuna și ele până târziu în noapte pe platoul din Poiana Golului, din Reșița, în cadrul festivalului ajuns la cea de-a doua ediție și care este organizat de Primăria Municipiului Reșița în parteneriat cu GNB Agency. Pentru că timp mai este suficient până în iunie, biletele încă se mai pot procura de pe: https://bit.ly/2NJFyln

De interes:  Inca nu ti-ai echipat masina cu anvelope de iarna? Nu este tarziu!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.