Mă numesc Vladimir Panici, sunt arhitect și de 14 ani lucrez pentru această comună. Am schimbat orașul în favoarea satului, din prisma calității vieții și a atracției pentru rural. Planurile mele pentru viitor sunt cât se poate de realizabile pentru că vreau să ne implice pe toți în a le descoperi și în a le realiza, pentru că ceea ce este bun, trebuie să continue, iar ce nu există, trebuie creat.

Acum candidez pentru funcția de primar pentru că este timpul să nu ne mai mulțumim cu tot mai puțin, pentru că am crescut, iar oamenii mari își doresc lucruri mari.

Mi-am desfășurat activitatea mai ales în instituții publice, ceea ce îmi conferă o bună înțelegere a activităților caracteristice, și a legilor specifice acestei activități.

Anii petrecuți în administrația publică locală m-au învățat ceea ce este necesar ca voi, toți dudeștenii, să fiți mai fericiți, iar imaginea noastră și a comunei să fie demne de laudă.

De aceea pentru început vreau să:

  • finalizăm racordarea la rețeaua de gaze naturale.
  • edificăm o piață agroalimentară.
  • îmbunătățim transportul metropolitan.
  • garantez o administrație publică transparentă și a unui buget participativ.
  • dezvoltăm o infrastructură care să permită un turism local mai eficient.
  • amenajăm o bază de agrement funcțională și accesibilă.
  • creăm locuințe sociale și o structură pentru protejarea persoanelor vulnerabile.
  • încurajez la o viață activă ți practicarea sportului prin crearea unor structuri accesibile.
De interes:  Parlament: Preşedintele Ucrainei va susţine un discurs, marţi, în plenul reunit, de la ora 17,00

Un capitol aparte îl constituie sportul și sănătatea. Astfel, vom propune construirea a 3 terenuri de sport, în 3 zone ale comunei, terenuri de dimensiunea unui teren de handbal, din suprafață non dură, cu porți și coșuri de baschet, iluminat, dotat cu apă potabilă, bănci pentru odihnă, alimentat cu energie electrică, Wi-Fi, îngrădit cu gard din plasă pe cele patru laturi, cameră de supraveghere și coș de gunoi. Accesul va fi liber pentru copii și adulți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.