Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat sâmbătă, la Galați, că a fost „executat” pentru că a deranjat și abuzurile nu au ce să caute în acest sistem. Liderul formațiunii a anunțat și că obiectivul la locale și parlamentare este de 10%.

„Am fost executat! Am devenit o țintă și am fost obligați să plecăm de la guvernare pentru că se pare că onoarea nu e un lucru apreciat. Am deranjat și am fost executat. Trebuie să știți că eu, în toate funcțiile deținute, am sprijinit Justiția. Un stat nu poate să fie puternic fără Justiție. În schimb, abuzurile nu au ce să caute în Justiție. România are nevoie de un stat puternic și o Justiție puternică, fără abuzuri”, a spus Oprea.

Președintele UNPR a participat sâmbătă la Reuniunea organizațiilor din regiunea VII Centru, desfășurată la Galați, alături de reprezentații partidului din județele: Brașov, Sibiu, Alba, Mureș, Galați, Harghita și Covasna. „Îi așteptăm în UNPR pe toși românii patrioți pentru a schimba lucrurile în bine. Toată lumea e sătulă de promisiuni de campanie. Spre deosebire de alții, pentru noi vorbesc faptele. Noi nu vorbim doar despre voturi, noi îi invităm pe toți cei care sunt patrioți și iubesc România, să se înscrie în partidul nostru”, a declarat Gabriel Oprea.

De interes:  Draga Olteanu Matei a plecat la cele veşnice. Actriţa care a încântat milioane de români avea 87 de ani

Președintele UNPR a declarat că partidul își propune să se prezinte onorabil la alegerile din mai, dar și să atingă țintele stabilite pentru alegerile de anul viitor: ”Suntem un partid de centru-stânga, dar pentru noi contează mai puțin stânga sau dreapta, pentru noi contează românii. (…) Obiectivul nostru strategic este ca la alegerile locale și la cele parlamentare să obținem peste 10% și să revenim în Parlament.”, a mai afirmat Oprea.

Foto: Gov.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.